Thrustmaster plynový pedál HOTAS WARTHOG pro PC

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
7 261 Kč
6 026 Kč
4 980 Kč bez DPH
-17%
Kód: ID301360 Prod. číslo: 2960739 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Thrustmaster plynový pedál HOTAS WARTHOG pro PC
PC US Air Force licencovaná replika A-10C dvojitého ovladače plynu + zabudovaná replika ovládacího panelu pro letecké simulátory a hry na PC. Replika dvojitého ovladače plynu: Inovativní nová H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technologie: - používá 3D magnetické senzory (Hall Effect) na 2 ovladačích plynu: užívejte si chirurgickou přesnost, která se časem nemění -14-bit rozlišení (16384 hodnot) na každém ovladači plynu Dvojitý ovladač plynu obsahuje: - kovovou opěrku ruky - uzamykací systém - nastavitelný brzdný systém: pevný, lineární a fluid tension, bez mrtvých zón - realistický IDLE systém se systémem “Pull & Push” - realistický a odpojitelný AFTERBURNER detent se systémem “Pull & Push” - realistická tlaková tlačítka a přepínače Celkem 17 akčních tlačítek + 1 mouse hat s tlačítkem + jeden 8-cestný POV klobouček: 1 x mouse hat s tlačítkem a 3D magnetickým senzorem (Hall Effect) 1 x 8-cestný POV klobouček 1 x 4-cestný klobouček s tlačítkem 1 x tlačítko 1 x 3-přepínač pozice (2 dočasné + 1 trvalý) 2 x 3-přepínač pozice (3 trvalé) 1 x 3-přepínač pozice (1 dočasný + 2 trvalé) Připojení USB s aktualizovatelným firmwarem. První replika ovládacího panelu: Hmotná základna (přes 3 kg) zabudovaná pod ovladači plynu s funkcí podsvícení a 5 programovatelných LED. Celkem 15 akčních tlačítek + 1 kolečko TRIM: 1 x kolečko TRIM 2 x tlačítka 5 x 2-přepínače pozice (2 trvalé) 2 x 3-přepínače pozice (2 dočasné + 2 trvalé) 2 x 3-přepínače pozice (3 trvalé) T.A.R.G.E.T pokročilý programovací software pro PC - programování až 256 tlačítek. Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor software: umožňuje propojit další periferie Thrustmaster (tak, aby byly rozpoznány jako jedno USB zařízení) a nahrávat a vytvářet další mapové profily ke každé hře. Vytvořte si své vlastní profily pro vylepšení letových simulátorů Thrustmaster a sdílejte je s komunitou Thrustmaster, ke stažení na adrese: http://support.thrustmaster.com.*Spolupracuje se všemi joysticky na trhu a se všemi hrami podporujícími multi-USB a ovladače plynu. Kompatibilní s: PC – Windows® XP, Vista, 7, 8, 10. - kompatibilní s Hotas Warthog Flight Stick Obsah balení: ovladač plynu - všechny produkty které lze dokoupit k tomuto setu se nacházejí v sekci Související zboží
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci