Thrustmaster Sada volantu a pedálů T-GT pro PS4|PC

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
20 050 Kč
16 891 Kč
13 959 Kč bez DPH
-16%
Kód: ID289041 Prod. číslo: 4160674 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Thrustmaster Sada volantu a pedálů T-GT pro PS4|PC
PC/PS4 Exkluzivní technologie T-DFB pro Gran Turismo Sport. Kombinace vylepšené Force Feedback (zpětné vazby) a Depth Feedback vytváří realistické vnímání okolního prostředí. Nejnovější závodní simulátor T-GT pro Gran Turismo Sport a pro budoucí hry Gran Turismo. Uživatelé na profesionální úrovni můžou těžit z unikátní nové technologie. T-DFB technologie využívá Force Feedback a Depth Feedback pro bezkonkurenční vnímání prostředí, efekty odpružení a vybrací prostřednictvím sloupku řízení. Základna T-GT s průmyslovým bezkartáčovým motorem o výkonu 40W s lineárním systémem Feedback a Depth poskytuje o 50% větší dynamikua 4x větší rozběhovou sílu. Uživatel pociťuje přímou úměru nastavené zpětné vazby ve hře ze 100% díky lineárnímu systému Feedback. Nastavitelné režimy STALL pro dlouhé táhlé zatáčky a DYNAMIC pro kličkování umožňují jezdci zvládnout každý moment hry. Technologie H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate technology) zajišťuje 16bitové vzorkování, zatímco nový algoritmus F.O.C. (Field Oriented Control) dynamicky optimalizuje odpovědi na intenzivní požadavky na kroutivý moment. Rozsah úhlu otáčení volantu je od 270° do 1080° Turbo má toroidní tvar s konstrukcí bez žeber, optimalizuje účinost/produkce tepla na 86% při výkonu 400W. Oddělitelný volant potažený kůží byl inspirován závodními volanty skutečných závodních vozů. Způsob šití koženého potahu závodního volantu byl speciálně navržen tak, aby uživatelé necítili stehy. Volant obsahuje 4 otočné voliče - dvanáct pozic s tlačítky pro větší citlivost při výběru nastavení v reálném čase během závodění. Dvě mini páčky pro intuitivní a rychlý přístup k menu navigace a dvě kovové pádla řazení rychlostí. Robustní GT pedály s kovovými rameny a kovovým vnitřním mechanismem s dlouhou dráhou záběru. Plynový a spojkový pedál mají nestavitelnou výšku a rozteč. Brzdový pedál s progresivním odporem je zajištěný kónickým brzdovým modulem. - kompatibilní s řadící pákou TH8A a ruční brzdou Sparco - kompatibilní s pedály T3PA a T3PA PRO Obsah balení: volant, základna, 3 pedály, T-turbo napájecí zdroj - všechny produkty které lze dokoupit k tomuto setu se nacházejí v sekci Související zboží
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci