Thrustmaster Sada volantu a pedálů T150 Ferrari

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
5 259 Kč
4 347 Kč bez DPH
Kód: ID251183 Prod. číslo: 4160630 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Thrustmaster Sada volantu a pedálů T150 Ferrari
PC/PS3/PS4/PS5 Sada se 1080° základnou s funkcí zpětné vazby a technologií Immersion TouchSense. Sada obsahuje integrovaný software s certifikací pro Playstation4, závodní volant automaticky rozpozná konzoli PS4. Posuvný přepínač PS4/PS3 zaručuje optimální kompaktibilitu na obou systémech. Kompaktibilní také s PC díky ovladačům na webu Thrustmaster. Úhel rotace je nastavitelný mezi 270° a 1080°, volant je velmi přesný snímá opticky s 12bitovým rozlišením. Kombinovaný systém řemenu a převodů je méně hlučný než systém se šroubovými převody, s kovovou osou využívající kuličkové ložisko pro zvýšenou pevnost. Realistický volant obsahuje integrovaná tlačítka pro PS4 umožňující přepínání mezi hrou a systémem navigace v nabídkách. Je ergonomicky přizpůsoben všem řidičským hrám. Součástí volantu jsou kvalitní celokovová pádla sekvenčního řazení a 13 akčních tlačítek (včetně 2 na základně). Široká 2pedálová sada zajišťuje pohodlí při hraní. Lze nastavit úhel náklonu každého pedálu, brzdový pedál vytváří progresivní odpor. - kompaktibilní s pedály T3PA a T3PA PRO - kompaktibilní s převodovkou TH8A - funguje s hrami pro PS5 Obsah balení: volant, základna, 2 pedály - všechny produkty které lze dokoupit k tomuto setu se nacházejí v sekci Související zboží
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci