Thrustmaster Sada volantu a pedálů T150 RS

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
5 207 Kč
5 047 Kč
4 171 Kč bez DPH
-3%
Kód: ID251182 Prod. číslo: 4160628 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Thrustmaster Sada volantu a pedálů T150 RS
PC/PS3/PS4/PS5 Sada se základnou 1080° Force Feedback je vybavená průmyslovým bezkartáčovým motorem. Uvnitř základny se nachází bezkartáčový motor s plynulým a bezproblémovým chodem. Optimalizovaný mechanismus s dvojitým řemenem bez tření zaručuje super tichý chod. Odnímatelný závodní volant ve stylu GT obsahuje oficiální tlačítka PlayStation4, díky nimiž lze přepínat mezi hrou a systémem. Je potažený zesílenou gumovou vrstvou po celém obvodu a vybaven systémem Quick Release pro snadnou výměnu volantu. Při hmotnosti 1,2 kg poskytuje realistickou setrvačnost a zpětnou vazbu. Na volantu jsou umístěny dva celokovové řadiče s životností vyšší než 10 milionů sepnutí, 13 akčních tlačítek včetně dvou na základně a D-pad. Nastavitelný úhel otáčení od 270° do 1080°. Plně nastavitelná výška a rozteč celokovových pedálů poskytuje šest pozic pro každý pedál. - kompaktibilní se všemi odnímatelnými závodními volanty - kompaktibilní s T3PA, T3PA PRO pedálová souprava - kompaktibilní s převodovkou TH8A a ruční brzdou Sparco - funguje s hrami pro PS5 Obsah balení: volant, základna, 2 pedály - všechny produkty které lze dokoupit k tomuto setu se nacházejí v sekci Související zboží
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci