Thrustmaster Sada volantu a pedálů TX Leather Edition pro Xbox One a PC

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
12 108 Kč
9 595 Kč
7 930 Kč bez DPH
-21%
Kód: ID251187 Prod. číslo: 4460133 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Thrustmaster Sada volantu a pedálů TX Leather Edition pro Xbox One a PC
PC , XBox ONE , XBox Series Sada s detekcí párování ovladačů pro Kinect. Závodní simulátor nové generace se zpětnou vazbou s bezkartáčovým motorem vyhovující průmyslovým standardům. Mechanismus s dvojitým řemenem bez tření pro plynulý a tichý chod. Reaguje bez zpoždění s vysokou přesností díky technologii H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology) s bezkontaktním magnetickým senzorem a 16bitovému rozlišení. Úhel rotace je nastavitelný do 900°. Tlačítko Xbox Guide pro snadný přístup do menu konzole. Obsahuje kovový středový přípojný systém k uchycení na všechny desky a stoly. Systém Thrustmaster Quick Release umožňuje rycholu výměnu závodních volantů. Kompatibilní s PC (Win XP/Vista/7/8/10) zaručena díky ovladačům http://ts.thrustmaster.com/. Celokovové pedály jsou plně nastavitelné. - kompaktibilní s volanty Ferrari F1 a Ferrari GTE - kompaktibilní s řadící pákou TH8A a pedály T3PA PRO - kompatibilní s ruční brzdou Sparco Obsah balení: volant, základna, 3 pedály - všechny produkty které lze dokoupit k tomuto setu se nacházejí v sekci Související zboží
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci