Thrustmaster TM Leather 28 GT pro T-serie

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
4 741 Kč
3 893 Kč
3 217 Kč bez DPH
-18%
Kód: ID245103 Prod. číslo: 4060057 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Thrustmaster TM Leather 28 GT pro T-serie
PC/XBOX1/PS3/PS4 Kvalitní kožený přídavný volant ručně obšitý opravdovou kůží je kompatibilní se všemi závodními sadami ze série T Vnitřní obruč je vyrobena z oceli podle automobilových standardů, volant váží 1 kg při zachování super rychlé zpětné vazby. I tento volant jako řada dalších umožňuje rychlou výměnu za jiný pomocí systému Thrustmaster Quick release. Volant je kompletně vybaven ovládacími prvky řízení, obsahuje: - 2 pádla řazení se pohybují s volantem, výška 13 cm - 6 akčních tlačítek - třípolohový otočný přepínač s funkcí tlačítka ve středové poloze - vícesměrový D-pad - kompatibilní se všemi sadami série T Obsah balení: volant MT Leather 28 GT - všechny produkty které lze dokoupit k tomuto setu se nacházejí v sekci Související zboží
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci