Thrustmaster TX Racing Wheel pro PC/Xbox One

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
9 691 Kč
8 237 Kč
6 807 Kč bez DPH
-15%
Kód: ID245099 Prod. číslo: 4460104 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Thrustmaster TX Racing Wheel pro PC/Xbox One
První set se zpětnou vazbou pro široký trh obsahující bezkartáčový motor, oddělitelný volant a pedály. Klíčový produkt ekosystému TX Racing Wheel. Tento zajímavý set se skládá ze základny s bezkartáčovým motorem se zpětnou vazbou. Vyniká vysoce citlivým nastavením a realistickou zpětnou vazbou bez prodlevy. Replika volantu Ferrari 458 Italia v realistickém provedení, 28 cm v průměru je pogumována a opatřena systémem Quick Release pro rychlou výměnu za jiný volant. V neposlední řadě jsou tady kovové pedály ve stylu Ferrari s brzdou kladoucí postupný odpor. Technologie základny H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™ obsahuje bezkontaktní magnetické senzory, přesnost, která se neztrácí v čase. 16-bitové rozlišení a nastavitelný úhel otáčení od 270° do 900° dělají z tohoto produktu solidní bázi pro různá příslušenství. Volant obsahuje 2 velké, k volantu připojené postupné řadiče rychlosti, vysoké 10 cm a ze 100% kovové. Super špičkové spínače (životnost větší než 10 milionů sepnutí) pro kontrolu řízení. Dále obsahuje deset akčních tlačítek (včetně 1 tlačítka na základně) - kopie ovládacích prvků umístěných na volantu. Replika 2-polohového spínače Manettino®, který umožňuje měnit nastavení hry během závodu + replika ENGINE START D-Pad. Kompatibilní s ostatními odnímatelnými volanty Ferrari. - kompatibilní s pedály T3PA Add-On a T3PA PRO Add-On - kompktibilní s převodovkou TH8A a ruční brzdou Sparco - všechny produkty které lze dokoupit k tomuto setu se nacházejí v sekci Související zboží
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci