Thrustmaster volant včetně základy TS PC Racer pro PC

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
13 205 Kč
10 913 Kč bez DPH
Kód: ID279574 Prod. číslo: 2960785 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Thrustmaster volant včetně základy TS PC Racer pro PC
PC TS - PC Racer je systém vytvořený pro zlepšení herního výkonu a nabízí hráčům závodní zážitky blížící se realitě. Bezkartáčový motor TS-PC Racer poskytuje neuvěřitelnou rychlost a dynamický točivý moment - od dlouhých táhlých otáček (režim STALL), až k citlivému kličkování (režim DYNAMIC). Chladící systém motoru Motor Cooling Embedded udržuje dynamiku tím, že se nepřehřívá a zůstává tichý. Ovládání řízené polem H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate technology) poskytuje 16bitové rozlišení, zatímco nový algoritmus F.O.C. (Field Oriented Control) dynamicky optimalizuje požadavky na intenzivní točivý moment. Externí napájecí zdroj Turbo poskytuje konstantní energii, pokrývá energetické špičky a okamžitě reaguje na velmi rychlé požadavky hry. Toroidní tvar bez chladících žeber se podílí na optimalizaci produkce tepla z 86%, má výkon 400Watt. Základna Thrustmaster TS-PC Servo má kovový horní kryt, rozsah otáční 270° až 1080°. Obsahuje průmyslový bezkartáčový motor druhé generace, ten poskytuje výkon 40Watt. Motor nabízí o 50% vyšší dynamiku, 4krát vyšší rozběhový moment a točivý kroutící moment je 1,6 větší než u TX-T300 RS. TS-PC racer je nejnovější závodní simulátor od Thrustmasteru pro závodníky na PC, věrně reprodukuje chování vozu a podmínky na dráze. Volant má semišové úchyty pro větší pohodlí během dlouhých závodů. Pro ovládání slouží 6 tlačítek (snadný přístup k navigačnímu menu a extra kontrolu progresivními nastaveními), dva kovové řadiče z leštěného kartáčovaného hliníku a jeden otočný přepínač - 3 polohy s funkcí push pro extra reakci v reálném čase při závodu. - kompatibilní s pedály T3PA a T3PA PRO a řadící pákou TH8A - kompatibilní s adaptérem Thrustmaster DB9 pedals T.RJ12 adapter, který umožňuje, aby pedály, které nebyly vyrobeny Thrustmastrem a jsou vybavené připojením DB9, bylo možné připojit ke všem USB pedálovým soupravám na trhu ( ve hrách podporujících multi-USB a USB pedálové sestavy Obsah balení: volant, základna, T-turbo napájecí zdroj - všechny produkty které lze dokoupit k tomuto setu se nacházejí v sekci Související zboží
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci