Crussis Tílko růžové L

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
349 Kč
289 Kč bez DPH
Kód: ID308628 Prod. číslo: .CSW-030-L Výrobce: CRUSSIS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Crussis Tílko růžové L
Sportovní tílko vyrobeno z funkčního materiálu COOL PLUS. Toto triko je vhodné jak na sport, tak i na běžné nošení.Díky stuktuře pletení i speciálnímu tvaru vlákna výborně odvádí pot, který navíc prakticky nenasává a zůstavá tak stále téměř suchý. Materiál je pružný, velmi lehký a vzdušný a dopřává tak tělu ideální cirkulaci vzduchu, která výrazně snižuje přehřívání organismu. Je tak ideální především do letního počasí, případně pro indoorové oblečení. - dámské tílko - materiál předurčuje pro sportovní aktivity - inovativní design vhodný i pro běžné nošení - svislé logo CRUSSIS - materiál: 100% polyester CoolPlus - barva: růžová camo/žlutá Barva růžová camo/žlutá Materiál 100% polyester CoolPlus Kolekce pro ženy
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

CRUSSIS Electrobikes s.r.o., výrobce koloběžek a jízdních kol (výroba probíhá v České republice), dovozce elektrokol, doplňků a sportovního oblečení, vše pod vlastní registrovanou značkou CRUSSIS.

>> Více informací o výrobci