TRUST Car Jump Starter, Powerbank 10 000 mAh

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
3 182 Kč
2 630 Kč bez DPH
Kód: ID278558 Prod. číslo: 20944 Výrobce: TRUST
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
TRUST Car Jump Starter, Powerbank 10 000 mAh
Výkonná powerbanka 10 000 mAh se startovacími kabely pro rychlé nastartování automobilu nebo motoru s prázdnou baterií. * Výkonná dobíjitelná powerbanka 10 000 mAh * Včetně startovacích kabelů pro nastartování automobilu nebo motoru s dodatečnou ochranou proti zkratu a obrácené polaritě * Inteligentní ochranný systém pro bezpečné a rychlé nabíjení * 2 porty USB (1 A a 2,4 A) k současnému nabíjení mobilního telefonu a tabletu * Nabíjí telefony po dobu dalších 42 hod, tablety po dobu 16 dalších hodin.* * Včetně nabíječky do elektrické zásuvky k nabití powerbanky * Výkonná kapesní svítilna s funkcí SOS * Ukazatel nabití akumulátoru * Včetně odolného pouzdra na přenášení * Závisí na značce/modelu a stavu baterie. Pouze pro ilustraci *Skokový startér pro automobily je 400 A Obsah balení * Powerbanka * Startovací kabely * Nabíječka do elektrické zásuvky * Kabel micro-USB * Transportní pouzdro * Návod k použití Systémové požadavky * Elektrická zásuvka k nabíjení powerbanky * Vozidlo s benzinovým motorem o objemu maximálně 4 l nebo naftovým motorem o objemu max. 2,5 l. Více na webu výrobce: http://www.trust.com/en/product/20944-car-jump-starter-powerbank-10-000-mah
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Trust je  a cenově výhodná značka příslušenství pro digitální životní styl, která nabízí širokou škálu produktů v rámci podznaček Trust PC & Laptop, Trust Mobile, Trust Gaming a Trust Smart Home.

>> Více informací o výrobci