TRUST GXT717 RAYZA RGB LED CHAIR

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
8 263 Kč
6 829 Kč bez DPH
Kód: ID342887 Prod. číslo: 23377 Výrobce: TRUST
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Herní židle s osvětlením RGB LED navržená pro hodiny pohodlných herních relací. Speciální herní židle je základem a vrcholem vašeho herního nastavení. Vylepšete si herní zážitek pomocí herní židle GXT 717 Rayza Illuminated Gaming. V kombinaci s nejlepším stylem a pohodlím nabízí tato židle všechny funkce, které vám pomohou stoupat v žebříčcích a zároveň zajistit stylové osvětlení. Klíčové vlastnosti *Plné RGB LED osvětlené okraje *Více nastavení barev (8 jednotlivých barev, RGB duhová vlna a synchronizace zvuku) s nastavitelným jasem *Bezdrátové dálkové ovládání pro změnu nastavení barev *Další kapsy pro uložení dálkového ovládání, powerbank atd. *Výškově nastavitelné a otočné loketní opěrky *O 90° sklopné opěradlo s možností zamykání *Extrémně pohodlná opěra zad z lisované pěny *Silný a robustní kovový základní rám s koly 65 mm *Plně otočné sezení o 360° *Nastavitelný krční a bederní polštář *Vysoce kvalitní plynový výtah třídy 4 Odkaz na web výrobce: https://www.trust.com/en/product/23377-gxt-717-rayza-rgb-illuminated-gaming-chair
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Trust je  a cenově výhodná značka příslušenství pro digitální životní styl, která nabízí širokou škálu produktů v rámci podznaček Trust PC & Laptop, Trust Mobile, Trust Gaming a Trust Smart Home.

>> Více informací o výrobci