TRUST Lino XL 2.1 Detachable All-round Soundbar with subwoofer with Bluetooth (S dálkovým ovládáním)

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
4 962 Kč
4 101 Kč bez DPH
Kód: ID321097 Prod. číslo: 23032 Výrobce: TRUST
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
TRUST Lino XL 2.1 Detachable All-round Soundbar with subwoofer with Bluetooth (S dálkovým ovládáním)
Odnímatelný zvukový panel a subwoofer Trust Lino XL 2.1 je univerzální sada reproduktorů, která vám poskytne výkonný zvuk a širokou stereo zvukovou scénu. To obohatí všechny vaše zábavné zážitky, jako je sledování televize, poslech hudby a hraní her. *2-in-1 design: použijte jako jeden panel (97 cm) nebo jako dva satelitní reproduktory *Velké vstupy pro připojení TV, konzole, set top boxu, smartphonu, tabletu a USB *Digitální (optické) a analogové (3,5 mm/cinch) zvukové vstupy *Bezdrátové streamování zvuku z telefonu nebo tabletu přes Bluetooth *Integrovaný mp3 přehrávač pro přehrávání hudby přímo z USB *Digitální zesilovač s technologií DSP *Včetně dálkového ovládání Typ připojení: Bezdrátové, Drátové Bluetooth: 4.2 Mikrofon: Ne Konektivita: Optical, jack 3.5mm Rozměry: 7900x660x750 mm Hmotnost: 7172 g Více na webu výrobce: https://www.trust.com/en/product/23032-lino-xl-2-1-detachable-all-round-soundbar-with-subwoofer-with-bluetooth
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Trust je  a cenově výhodná značka příslušenství pro digitální životní styl, která nabízí širokou škálu produktů v rámci podznaček Trust PC & Laptop, Trust Mobile, Trust Gaming a Trust Smart Home.

>> Více informací o výrobci