TRUST Magnetic Airvent Car Holder for smartphones

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  36 měsíců
264 Kč
218 Kč bez DPH
Kód: ID249677 Prod. číslo: 20823 Výrobce: TRUST
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
TRUST Magnetic Airvent Car Holder for smartphones
Magnetický držák do auta pro všechny mobilní telefony, který lze snadno namontovat na větrací otvory v jakémkoliv automobilu. Klíčové funkce * Díky snadnému magnetickému přichycení pevně upevníte mobilní telefon, v pouzdře či bez pouzdra * Robustní pogumované provedení, které lze namontovat na větrací otvory v jakémkoliv automobilu. * Ideální pro navigaci, přehrávání hudby a volání handsfree pomocí mobilního telefonu * Úplný přístup ke všem tlačítkům a konektorům mobilního telefonu *Včetně adhezivních kovových podložek a desky k přichycení telefonu Více na webu výrobce: http://www.trust.com/en/product/20823-magnetic-airvent-car-holder-for-smartphones
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Trust je  a cenově výhodná značka příslušenství pro digitální životní styl, která nabízí širokou škálu produktů v rámci podznaček Trust PC & Laptop, Trust Mobile, Trust Gaming a Trust Smart Home.

>> Více informací o výrobci