TRUST Melos Bluetooth Wireless Earphones

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
461 Kč
381 Kč bez DPH
Kód: ID317491 Prod. číslo: 22866 EAN: 8713439228663 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
TRUST Melos Bluetooth Wireless Earphones
Bezdrátová sluchátka Bluetooth pro mobilní telefony a tablety *Bezdrátová sluchátka s Bluetooth a vestavěnou dobíjecí baterií *Pružné gumové háčky na uši – sluchátka zůstávají bezpečně na místě *Až 3 hod poslechu hudby a 4 hod telefonních hovorů na jediné nabití *Bluetooth, bezdrátový dosah 10 m *Špuntová sluchátka pro čistý zvuk a hluboké basy *Vestavěné dálkové ovládání s mikrofonem pro přepínání skladeb, nastavením hlasitosti a příjem telefonních hovorů *Dobíjitelná (kabel USB je přibalen) *Rychlý přístup k hlasovému asistentovi mobilního telefonu (Siri, Google Assistant atd.) *Měkké gumové vložky do uší ve třech velikostech pro skutečné pohodlí Více informací na stránkách výrobce: https://trust.com/en/product/22866-melos-bluetooth-wireless-earphones
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci