TRUST Velo Neckband-style BT Wireless Sports

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
923 Kč
876 Kč
724 Kč bez DPH
-5%
Kód: ID317436 Prod. číslo: 22501 EAN: 8713439225013 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
TRUST Velo Neckband-style BT Wireless Sports
Bezdrátové sportovní sluchátka s komfortním záhlavním držákem, navrženy pro bezpečné a pohodlné sportování. Vlastnosti: *Flexibilní design na krk pro bezpečné a pohodlné nasazení během tréninku *Vynikající kvalita zvuku *Vestavěná dobíjecí baterie *Až 7 hodin hudby nebo 5 hodin hovoru na jedno nabití *Protiskluzové provedení pro poslech při trénincích *Design v uchu pro čistý zvuk a hluboké basy *Vestavěný mikrofon *Integrované tlačítka pro přepínání skladeb, úpravu hlasitosti a telefonní hovory *Rychlý přístup k hlasovému asistentu vašeho smartphonu (Siri, Google Assistant atd.) *Měkké gumové sluchátka ve třech velikostech pro perfektní přizpůsobení Specifikace: Připojení: Bluetooth 4.2 Bluetooth profily: HSP, HFP, AVRCP, A2DP Ipedance: 32 Ω Velikost membrány: 10 mm Mikrofon: Ano Typ: Záhlavní Stránka výrobce: https://www.trust.com/en/product/22501-velo-neckband-style-bluetooth-wireless-sports-earphones
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci