UNOLD 48850 zmrzlinovač Duo 2x0.5l

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 299 Kč
1 074 Kč bez DPH
Kód: ID268294 Prod. číslo: UNL-48850 EAN: 4011689488504 Výrobce: UNOLD
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
UNOLD 48850 zmrzlinovač Duo 2x0.5l

Ovocná zmrzlina, sorbet, jogurtová zmrzlina, mražený jogurt, jemná našlehaná smetanová zmrzlina?

Výrobník zmrzliny DUO nabízí nekonečné možnosti zmrzlinových kombinací, srdce každého zmrzlinového fanouška zaplesá. Vždyť během výroby rybízové zmrzliny v levé nádobě, můžete vpravo tvořit kouzelný hruškový sorbet! Otestujte neodolatené zmrzlinové kombinace díky vyzkoušeným receptům, které jsou dodávány se zmrzlinovačem. Smetanová zmrzlina je hotová ve 30 minutách, kreativitě se meze nekladou.

Každá nádoba (o velikosti 0,5 litru) má vlastní plnicí otvor pro přidávání přísad, jako jsou oříšky, kousky ovoce, čokolády, sušenek, lentilek apod. Pro jednoduché čištění je výrobník kompletně rozložitelný a protiskluzové nožičky zajišťují komfortní používání.

Technické parametry:

Výkon: 12 W, 220 - 240 V~, 50 Hz
Obsah 2x 0,5 litru
Rychlá příprava dvou druhů zmrzliny v cca 30 minutách
Jednoduchá manipulace
Kompletně rozebratelný pro snadné čištění
Chlazení nádoby v chladničce: 8 - 12 hodin
Dvojitá stěna nádob s praktickým madlem
Bezpečnostní pojistka
Každá nádoba má vlastní plnicí otvor
Rozměry š x h x v: 28,8 x 14,7 x 22,4 cm
Barva: bílá / žlutá

Upozornění: Dbejte zvýšené opatrnosti při nákupu zboží značky Unold. Upřednostněte oficiální distribuční síť, ve které je možné garantovat nejen původ zboží, ale také servis. Indikátorem šedého dovozu z nejasného zdroje může být nápadně nízká cena výrobku. Náš elektronický obchod je autorizovaným prodejcem sortimentu UNOLD.

Rodinná společnost Unold byla založena roku 1966. Od dob svého založení Unold přináší na trh moderní výrobky, které odráží aktuální poptávku. Do své výroby vnáší požadovanou německou kvalitu, splňuje náročné normy nejen na hygienu, ale také na vysokou bezpečnost všech svých produktů. Produkty této společnosti tradičně vítězí v testech nezávislého časopisu Test Magazin.

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Přístroje UNOLD® přinášejí více zábavy do vašeho domova, kuchyně, koupelny a zahrady díky modernímu designu, kvalitní a inovativní technologii. Pozorování trendů ve vaření, pečení, zdravé vaření a pohodlí doma, má UNOLD®  50 let zkušeností s uspokojujícími a neustále se měnícími preferencemi. Jako tradiční rodinná firma, nyní provozovaná druhou generací vlastníků, vytvořila produkty, které od roku 1966 apelují na jejich zákazníky.

>> Více informací o výrobci