UNOLD 48880 zmrzlinovač Profi Plus 2.5l

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
11 999 Kč
9 917 Kč bez DPH
Kód: ID299210 Prod. číslo: UNL-48880 EAN: 4011689488801 Výrobce: UNOLD
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
UNOLD 48880 zmrzlinovač Profi Plus 2.5l

Zmrzlina pro gurmány a znalce! S výrobníkem zmrzliny Unold 48880 Pro Plus je to kdykoliv možné.

Až dva a půl litru výborné zmrzliny stroj připraví díky kontinuálnímu chlazení až do -35°C, které zajišťuje automatický samochladicí kompresor. Čas a teplota jsou přehledně zobrazeny na digitálním LCD displeji s ukazatelem zbývajícího času. Vestavěný digitální časovač umožní nastavit přesné minutové intervaly. Výrobník je velmi dobrý také pro přípravu veganské a bezmléčné zmrzliny nebo zmrzliny slazené např. stévií místo cukru.

Robustní motor je ideální pro nepřetržitý provoz výrobníku. Výrobník má 3 programy s volbou času - jednoduše navolíte tlačítky. Nádobu z nerezového povrchu lze snadno vyjmout a vyčistit. Výrobník je v elegantním a odolném pouzdru z nerezové oceli.

Teď je tu zmrzlina, kterou prostě budete chtít.

Výkon: 250 W, 220-240V ~ 50Hz
Objem: 2,5 litru

Plně automatický, samochladicí kompresor pro plynulé chlazení
Smetanová zmrzlina za cca 45 minut (z chlazených surovin)
Vhodné také pro vegany a alergiky
Alternativní zmrzlina - z rostlinného mléka, slazená stévií apod.
Elegantní nerezový design
Velký LCD displej s ukazatelem zbývajícího času
Rozsah mrazení až do cca -35 °C
3 programy s volbou času
Digitální časovač pro přesné nastavení minut (5 - 60 minut)
Odnímatelná nerezová nádoba
Snadné čištění
Silný motor vhodný pro trvalý chod

Barva: nerezová ocel
Rozměry: cca 27,2 x 31,5 x 45,2 cm

Příslušenství:
Návod k obsluze s recepty

Rodinná společnost Unold byla založena roku 1966. Od dob svého založení Unold přináší na trh moderní výrobky, které odráží aktuální poptávku. Do své výroby vnáší požadovanou německou kvalitu, splňuje náročné normy nejen na hygienu, ale také na vysokou bezpečnost všech svých produktů. Produkty této společnosti tradičně vítězí v testech nezávislého časopisu Test Magazin.

Chceme Vám doporučit, abyste kupovali produkty značky Unold výhradě v oficiální distribuci v rámci ČR a SR, kde Vám budou poskytnuty všechny garance a potřebný servis. Nápadně nízké ceny mohou být indikátorem šedého dovozu, který Vás může velmi poškodit.

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Přístroje UNOLD® přinášejí více zábavy do vašeho domova, kuchyně, koupelny a zahrady díky modernímu designu, kvalitní a inovativní technologii. Pozorování trendů ve vaření, pečení, zdravé vaření a pohodlí doma, má UNOLD®  50 let zkušeností s uspokojujícími a neustále se měnícími preferencemi. Jako tradiční rodinná firma, nyní provozovaná druhou generací vlastníků, vytvořila produkty, které od roku 1966 apelují na jejich zákazníky.

>> Více informací o výrobci