UNOLD 58546 Asia Silver kontaktní gril (1900W)

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
3 199 Kč
2 644 Kč bez DPH
Kód: ID299239 Prod. číslo: UNL-58546 EAN: 4011689585463 Výrobce: UNOLD
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
UNOLD 58546 Asia Silver kontaktní gril (1900W)

Bez štiplavého dýmu, bez škodlivých usazenin v těle, bez naštvaných sousedů. Takové bude vaše grilování s tímto elektrickým kontaktním grilem Asia od německé značky Unold!

Správní fandové grilování mají po celý rok chuť na něco grilovaného. Pro ně je nejlepší volbou kontaktní gril Asia od Unoldu, kterému nezáleží na počasí. Pro gurmány je steak z našeho kontaktního grilu opravdovým zážitkem díky velké grilovací ploše a každý si tak může steak opéct podle svého gusta. Pro zdravé grilování bez tuku má nepřilnavou vrstvu a tuk snadno odkapává do žlábku okolo grilovací desky. Pro nerušený zážitek z grilování je gril opatřen mnoha bezpečnostními detaily jako jsou: bezpečnostní pojistka, kontrolky provozu, tepelně izolovaná nerezová rukojeť a ochrana proti přehřátí.

Chybí už jen nejlepší maso a milí hosté!

Základní specifikace

Výkon: 1900 W, 220-240 V~, 50 Hz
Vyjímatelná grilovací deska vhodná do myčky nádobí
Průměr grilovací desky: O 30 cm
Silná nepřilnavá vrstva
7 nastavitelných teplot od 85 °C do 330 °C
Světelné kontrolky
Automatické vypnutí po 2 hodinách
Tepelně izolovaná nerezová rukojeť
Snadné čištění - vhodný do myčky
Dá se použít také jako varná deska (cca O 25 cm)
Ochrana proti přehřátí
Úschova pro kabel
Rozměry: 35,8 x 37,2 x 12,4 cm

Upozornění: Dbejte zvýšené opatrnosti při nákupu zboží značky Unold. Upřednostněte oficiální distribuční síť, ve které je možné garantovat nejen původ zboží, ale také servis. Indikátorem šedého dovozu z nejasného zdroje může být nápadně nízká cena výrobku.

Rodinná společnost Unold byla založena roku 1966. Od dob svého založení Unold přináší na trh moderní výrobky, které odráží aktuální poptávku. Do své výroby vnáší požadovanou německou kvalitu, splňuje náročné normy nejen na hygienu, ale také na vysokou bezpečnost všech svých produktů. Produkty této společnosti tradičně vítězí v testech nezávislého časopisu Test Magazin.

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Přístroje UNOLD® přinášejí více zábavy do vašeho domova, kuchyně, koupelny a zahrady díky modernímu designu, kvalitní a inovativní technologii. Pozorování trendů ve vaření, pečení, zdravé vaření a pohodlí doma, má UNOLD®  50 let zkušeností s uspokojujícími a neustále se měnícími preferencemi. Jako tradiční rodinná firma, nyní provozovaná druhou generací vlastníků, vytvořila produkty, které od roku 1966 apelují na jejich zákazníky.

>> Více informací o výrobci