USB Baseus Fast 4in1 USB to USB-C / Lightning / Micro 3A 1m (green)

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
239 Kč
198 Kč bez DPH
Kód: ID368198 Prod. číslo: 1BA2394 EAN: 6953156229631 Výrobce: Baseus
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
USB Baseus Fast 4in1 USB to USB-C / Lightning / Micro 3A 1m (green)
Odolný 100cm kabel je vybaven magnetickou zástrčkou obohacenou o 3 různé konce. Jedná se o praktické řešení, které se postará o přístup k napájení většiny smartphonů a dalších elektronických zařízení. Je odolný vůči jakýmkoli nečistotám a prachu. Má silnou magnetizační sílu a poskytuje nabíjení od okamžiku připojení. Byl navržen tak, aby přežil dlouhé a intenzivní používání. Měděná jádra kabelu byla zesílena a pletená tkanina omotaná kolem kabelu poskytuje další ochranu, flexibilitu a pevnost. Konstrukce zajišťuje menší roztřepení a účinně zvyšuje odolnost. Umožňuje snadnou manipulaci s každodenním používáním. Nejslabší místo, tj. Spojení mezi kabelem a zástrčkou, bylo navíc zdvojnásobeno flexibilním TPE materiálem. Nylonová vazba se vyznačuje vynikající pružností a odolností proti roztržení. Je také nepropustný pro vodu a vzduch. Tradiční kabely, které se často snadno poškodí nesprávným připojením a odpojením, se obvykle rychle zlomí a zničí. Magnetický adaptér je vždy připojen k zařízení a zabraňuje jakékoli poruše. Funguje také jako prachotěsná zátka. K kabelu je připevněn malý panel, který vám umožňuje udržet všechny terminály na jednom místě, aby se neztratily. Jsou na něm viditelná označení, která pomáhají správně umístit porty. Jedná se o praktický, ale také stylový přízvuk, díky kterému můžete snadno udržovat pořádek .. Zařízení bylo navrženo pro odolnost při dlouhém a intenzivním používání. Výstupní proud může dosáhnout až 40 W pro úplné nabití telefonu v krátké době pomocí nabíječky 10V / 4A. Je vhodný pro tři typy zástrček a je kompatibilní s většinou smartphonů. Pro srovnání, baterie v Samsung S20 se nabíjí jen asi 115 minut. Extrémně rychlý přenos dat 480 Mb / s vám umožňuje efektivně přenášet fotografie, videa a další soubory z počítače do telefonu a naopak. Po připojení telefonu k počítači probíhá současně přenos dat a nabíjení. Integrovaná LED však informuje o správném fungování kabelu a usnadňuje jeho lokalizaci v noci, čímž získává spoustu času.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Baseus je známá společností specializující se na výrobu elektronických doplňků a příslušenství pro mobilní telefony, tablety, notebooky a další elektronické zařízení. Baseus byla založena v Číně a rychle se stala populární značkou díky svým inovativním a kvalitním produktem.

>> Více informací o výrobci