Vařič ORAVA VP-20i indukční

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 005 Kč
831 Kč bez DPH
Kód: ID331306 EAN: 8586016722096 Výrobce: ORAVA
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Vařič ORAVA VP-20i indukční
Vařič ORAVA VP-20i indukční
Indukční sklokeramický vařič

Vyzkoušejte si vaření pomocí indukční technologie díky přenosnému vařiči Orava VP-20i a vařte moderně doma, na koleji, na chatě, prostě všude, kde oceníte úsporu energie, času a opravdu snadnou údržbu. Varnou zónu tvoří elegantní černé sklo s velmi snadnou údržbou. Jednoduché a přehledné ovládání umožňuje 8 úrovni nastavení teploty od 60°C do 270°C a 4 přepínací tlačítka varných funkcí WATER (voda), STCW (dušení), FRY (smažení) a HOT POT (vaření).
Povrch vařiče tvoří keramická deska odolná vůči vysokým teplotám a vařič vás spolehlivě informuje prostřednictvím velkého LED displeje a světelných kontrolek.
Snad největší výhodou indukčních vařičů je, že sklokeramická indukční varná deska zůstává studená na dotyk, protože teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě.
Vhodný nádobí pro ohřívání na indukčním vařiči jsou hrnce a pánve s magnetickým dnem, stejně tak jako ocelové hrnce se železným dnem, odlévané železo, glazurované pánve, pánve s rovným dnem a hrnce s průměrem 12 až 22 cm s magnetickým dnem. Vařič disponuje funkcí zablokování ovládacích prvků (Lock) - Dětský zámek a možností nastavení vypínacího časovače.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení