Vesmír. Neprázdná prázdnota. Vzdělávací publikace

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
579 Kč
539 Kč
445 Kč bez DPH
-7%
Kód: ID283857 Výrobce: Levenhuk
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Vesmír. Neprázdná prázdnota. Vzdělávací publikace

Vzdělávací publikace „Vesmír. Neprázdná prázdnota“ je chytrá a informativní kniha pro děti ve věku od 6 let. Seznámí je s tajemným a nekonečným vesmírem. Jednotlivé kapitoly knihy jsou věnovány samostatným tématům: historii kosmického výzkumu, hvězdářským dalekohledům (neboli teleskopům), Slunci, planetám sluneční soustavy, meteoritům, kometám, mlhovinám a galaxiím. Nejdůkladněji je v ní rozebrána struktura sluneční soustavy. Každá planeta je podrobně popsána – nechybí zajímavosti, pozoruhodné objevy, vše o oběžnicích jednotlivých planet a jejich charakteristiky. Text se dobře čte a je snadno srozumitelný. Kniha je doplněna o barevné ilustrace.

Vzdělávací publikace „Vesmír. Neprázdná prázdnota“ popisuje vesmír na základě aktuálně dostupných znalostí, takže se stane vynikající příručkou pro mladého výzkumníka kosmu, žáka základní školy nebo středoškoláka. Doporučeno pro děti starší šesti let.

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení