Víko na kbelík Meguiar's

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
199 Kč
159 Kč
132 Kč bez DPH
-20%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 169 Kč s DPH
  • 5 ks a více 179 Kč s DPH
  • 10 ks a více 189 Kč s DPH
Kód: ID354262 Výrobce: Meguiar's
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Víko na kbelík Meguiar's
Chcete si pro mytí svého auta vozit vlastní vodu o teplotě, která Vám vyhovuje, a třeba s už namíchaným šamponem? Nebaví Vás plnění kbelíku vapkou, kdy voda stříká kvůli silnému proudu všude okolo? Pak pro Vás máme geniální řešení! Víko na kbelík Meguiar's, kterým kbelík těsně uzavřete! Díky víku si můžete přivézt na ruční myčku kbelík naplněný vlastní vodou a při transportu se nemusíte strachovat o vylití vody v autě! Víko přesně pasuje na horní hranu žlutého kbelíku Meguiar's a těsně jej uzavře, takže voda při transportu nevystříkne a neznečistí a nepromočí interiér nebo kufr Vašeho auta! Tato skvělá pomůcka zároveň pomůže udržet kbelík bez prachu, pokud jej mezi mytím skladujete například v garáži, a do kbelíku můžete také uzavřít potřebné příslušenství, které pro mytí svého auta používáte. Víko je vyrobeno z pevného, pružného černého plastu a je přizpůsobeno pro použití s naším žlutým kbelíkem, ale stejně dobře Vám bude fungovat i se starší, černou verzí kbelíku Meguiar's! Uzavřete spolehlivě svůj kbelík víkem Meguiar's, aby se při jeho transportu už nikdy nestala žádná nepříjemnost!
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Meguiar's a její prvotřídní výrobky píší svou historii již od roku 1901. Když Henry Ford založil svou továrnu, Meguiar's za sebou měl již dva úspěšné roky. A když byl před druhou světovou válkou představen legendární Volkswagen Brouk, blížil se Meguiar's pomalu, ale jistě již ke svému čtvrtému křížku.

>> Více informací o výrobci