Vonná svíčka Maxxo Elisir Silver

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
399 Kč
299 Kč
247 Kč bez DPH
-25%
Kód: ID354041 EAN: 8595235804698 Výrobce: Maxxo
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Vonná svíčka Maxxo Elisir Silver
Kombinace čerstvě řezaných květů spolu s citrusovými tóny odpovídá pocitům procházky po italské vinici. Jedinečný zážitek a komplexní vůně. Potěšte své smysly kolekcí luxusních svíček Maxxo Elisir a vytvořte si příjemný aromaterapeutický zážitek kdekoliv vás napadne. Svoji domácnost můžete obohatit těmito designovými svíčkami v několika provedeních a vůních. Maxxo Elisir jsou plněné 100 % přírodním voskem a v krátké chvíli provoní celý interiér intenzivním aroma naprosto bezpečným, čistým hořením bez obsahu parafínů. 100% přírodní Svíčky Maxxo Elisir jsou plněné 100 % přírodním sójovým voskem s vonnými oleji a bavlněným knotem. Jsou tedy šetrné nejen k přírodě, ale i k vašemu zdraví. Svíčky neobsahují žádný podíl parafinu! Přírodní vosk při hoření rovnoměrně klesá po celém obvodu sklenice a nezanechává téměř žádné stopy. Charakteristická vůně až 40 hodin Sada vonných svíček Maxxo Elisir vytvoří příjemnou relaxační atmosféru, která vydrží až desítky hodin! Vyberte si z několika variant vůní. Ať už si vyberete kteroukoliv, vždy vás čeká požitek pro vaše smysly. Hlavní parametry: 100% přírodní vosk a knot z bavlny Neobsahuje parafin Charakteristická vůně vytvořené italský designerem Ivanem Rosati Originální design Luxusní balení – vhodné i jako dárek Různé varianty – možnost vytvoření kolekcí Doba hoření až 40 hodin Netestované na zvířatech
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

MAXXO je česká, rychle rostoucí značka se zaměřením na moderní výrobky a doplňky do kuchyně a domácnosti. Produkty značky MAXXO se vyznačují atraktivním designem, kvalitním zpracováním a sledují poslední světové trendy. Značka si klade u všech svých výrobků za cíl vždy nabídnout nejlepší poměr cena x výkon na trhu. Produkty MAXXO jsou vyráběny v renomovaných výrobních závodech v ČR, Německu, Slovinsku, na Taiwanu a v Číně.

>> Více informací o výrobci