Wahl 1481-0465 zastřihovač vlasů LI Vario Duo

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 999 Kč
1 652 Kč bez DPH
Kód: ID239447 Prod. číslo: WHL-1481-0465 EAN: 5996415022742 Výrobce: Wahl
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Wahl 1481-0465 zastřihovač vlasů LI Vario Duo

Střih jako od profesionálního kadeřníka nabízí tento jedinečný zastřihovač vlasů od světoznámého amerického výrobce značky Wahl.

Ke kvalitě zpracování není co dodat - je vyrobený v Evropě. Můžete si být jistí, že tento parťák bude po Vašem boku dlouho a spolehlivě kouzlit ty nejmodernější střihy na Vaši hlavě či formovat elegantní plnovous.

Pogumovaná rukojeť přispívá k pohodlné a přesné práci s tímto zastřihovačem.

Součástí balení jsou 2 přístroje. První, větší, slouží jako zastřihovač vlasů a druhý, menší, zastřihne vousy do ideální tvaru a délky. Oba mají samoostřící břity z kvalitní nerezové oceli pro dlouhotrvající ostrost a přesnost každého pohybu. Zaoblené hrany zajišťují jemný kontakt s pokožkou a zabraňují podráždění.

Americká značka Wahl se vyznačuje jedinečností baterií a jejich schopností být rychle v pohotovosti. Už po 1 hodině v nabíječce bude zastřihovač vlasů stříhat Vaše vlasy po dobu 100 minut. Neuvěřitelných 180 minut bude stříhat Vaše vousy zastřihovač vousů, který je také součástí setu.

Pokud se potřebujete rychle upravit před večírkem nebo obchodní večeří, tak stačí 1 minuta v nabíječce a upravíte si účes nebo střih vousu.

V  příslušenství jsou také nástavce. Zastřihovač vlasů má nástavce pro délku střihu vlasů v rozsahu 4 až 40 milimetrů. Na zastřihávání vousů je rozsah 2 až 24 milimetrů. Oba plně pokryjí potřeby nejnáročnějších uživatelů.

Praktický čistící katáček je také součástí balení.

Popis výrobku:
  • 2 nástavce: 4-40mm pro vlasy, 2-24mm pro vousy
  • Zaoblené špičky šetrné k Vaší pokožce.
  • Ergonomický design pro dokonalou manipulaci během stříhání včetně pogumované rukojeti pro maximální přesnost a minimalizaci skluzu.
  • Štěteček pro praktické a snadné čištění po použití.
  • Elegantní stříbrné provedení s černými doplňky
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení