Watch Acc/40/Peony Pink Modern Buckle - L

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  12 měsíců
4 166 Kč
3 443 Kč bez DPH
Kód: ID316111 Prod. číslo: MTQR2ZM/A Výrobce: Apple
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Watch Acc/40/Peony Pink Modern Buckle - L
Vláčnou granadskou useň pro tento elegantní řemínek vyrábí malá francouzská koželužna založená v roce 1803. Jedná se o prvotřídní hladkou kůži, jejíž rafinovaná textura se uchovává precizním válcováním. To, co vypadá jako masivní přezka, je ve skutečnosti dvoudílné magnetické zapínání, které se příjemně snadno zavírá. Přidaná vnitřní vrstva z tkaniny Vectran přispívá k tuhosti a odolnosti proti vytahání. Je to ten samý materiál, ze kterého NASA vyrobila přistávací airbagy pro vesmírné lodě přepravující sondy na Mars. Barva: pivoňkově růžová Materiál: kůže Kompatibilita: Modely Watch 38mm 40mm Na zápěstí s obvodem 160–180 mm. V krabici: Řemínek k Apple Watch s moderní přezkou Záruka: 12 měsíců
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Firma Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., byla založena v roce 1976 v Kalifornii, ve městě Cupertino, kde má dodnes svou centrálu. Zakladateli byli Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Gerald Wayne. Apple výrazně pomohl nástupu osobních počítačů v 70. letech 20. století.

>> Více informací o výrobci