Watch Acc/Magnetic Charging Dock

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  12 měsíců
2 434 Kč
2 012 Kč bez DPH
Kód: ID320140 Prod. číslo: MU9F2ZM/A Výrobce: Apple
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Watch Acc/Magnetic Charging Dock
Magnetickým nabíjecím dokem pro Apple Watch můžeš své hodinky nabíjet ve vodorovné poloze s rozepnutým řemínkem nebo v poloze na boku. Při nabíjení na boku se automaticky přepnou do režimu nočního stolku, takže je můžeš použít jako budík. Magnetický nabíjecí dok pro Apple Watch používá stejný indukční nabíjecí konektor, jaký je k Apple Watch přibalený. Dají se jím nabíjet všechny modely a velikosti Apple Watch. A do zásuvky ho připojíš USB kabelem s konektorem Lightning a 5W USB napájecím adaptérem Apple. Obsah balení *Magnetický nabíjecí dok pro Apple Watch *USB kabel s konektorem Lightning
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Firma Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., byla založena v roce 1976 v Kalifornii, ve městě Cupertino, kde má dodnes svou centrálu. Zakladateli byli Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Gerald Wayne. Apple výrazně pomohl nástupu osobních počítačů v 70. letech 20. století.

>> Více informací o výrobci