Watch S5, 44mm, Gold/ Pink Sand SB - S/M & M/L

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  12 měsíců
11 395 Kč
9 417 Kč bez DPH
Kód: ID335627 Prod. číslo: MWVE2HC/A Výrobce: Apple
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Watch S5, 44mm, Gold/ Pink Sand SB - S/M & M/L
Nový pohled na hodinky. Tyhle hodinky mají displej, který nikdy nespí. Apple Watch Series 5 mají stále zapnutý displej, na kterém vidíš čas a důležité informace i bez zvednutí ruky. Orientuj se podle vestavěného kompasu. Sleduj svoji tepovou frekvenci. Měř si aktivitu a tréninky. A měj blíž k lidem a informacím, na kterých ti opravdu záleží. Všechno máš přímo na zápěstí. Hlavní vlastnosti - GPS - Stále zapnutý Retina displej - O 30 % větší obrazovka (v porovnaní s Apple Watch Series 3) - Voděodolnost pro plavání - Aplikace EKG - Elektrický a optický snímač tepové frekvence - Vestavěný kompas - Výškoměr - Tísňové SOS volaní - Detekce pádu - Čip S5 s až 2x rychlejším 64-bitovým dvojjádrovým procesorem - Vylepšený akcelerometr a gyroskop pro detekci pádu - watchOS 6 s trendy aktivitami, sledováním menstruačního cyklu, inovacemi pro zdraví sluch a App Storem na zápěstí - Pouzdro z hliníku Zdraví Elektrický snímač tepové frekvence a EKG Druhá generace optického snímače tepové frekvence Korunka Digital Crown s haptickou odezvou Detekce pádu Tísňové SOS volání Další skvělé funkce *Kapacita 32 GB *Kompas *GPS, GLONASS, Galileo a QZSS *Voděodolnost do 50 metrů *Barometrický výškoměr *Akcelerometr (snímací zrychlení až 32 g) *Gyroskop *Snímač okolního osvětlení *Reproduktor o 50% hlasitější *Mikrofón *Apple Pay *GymKit Displej Stále zapnutý LTPO OLED Retina displej s Force Touch 44mm pouzdro 368 x 448 pixelů displej s plochou 977 mm2 O více jak 30% větší displej v porovnaní s Apple Watch séries 3 Tenký rám s hloubkou pouze 10,7mm Jas 1000 nitů Zadní strana vyrobená z keramiky a safírového kryšťálu Čip Čip S5 (2x rychlejší než S3) 64 bitový dvojjádrový procesor Bezdrátový čip Apple W3 Připojení Wi-Fi 802.11b/g/n v pásmu 2,4 GHz Bluetooth 5.0 Napájení Vestavěná dobíjecí lithium-iontová baterie Výdrž baterie až 18 hodin Magnetický nabíjecí kabel USB nabíjecí adaptér https://www.apple.com/cz/apple-watch-series-5/
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Firma Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., byla založena v roce 1976 v Kalifornii, ve městě Cupertino, kde má dodnes svou centrálu. Zakladateli byli Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Gerald Wayne. Apple výrazně pomohl nástupu osobních počítačů v 70. letech 20. století.

>> Více informací o výrobci