Xiaomi Amazfit Bip S, Carbon Black

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 919 Kč
1 586 Kč bez DPH
Kód: ID344767 Prod. číslo: 6972596100003 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Xiaomi Amazfit Bip S, Carbon Black
Nová technologie dvou barev umožňuje hodinkám ještě lépe vyniknout Pouzdro hodinek bylo navrženo s použitím bezešvé technologie spojující dva různé odstíny polykarbonátového materiálu, což přináší barevnou variaci při zachování tvrdosti, nízké hmotnosti a velmi expresivního vzhledu. Speciální úprava pásku, měkký, suchý, odolný vůči špíně Pásek hodinek Amazfit Bip S byl vyroben při použití speciální technologie vyvinuté Huami Technology. Molekulární mřížka zajišťuje, že je celý pásek měkký, suchý a odolný vůči špíně, díky čemuž se skvěle hodí k dlouhodobému nošení. Dokonalost v detailech: Hodinky Amazfit Bip S byly navrženy s důrazem na dokonalost i těch nejmenších detailů, dokonce i tlačítek. Tlačítko z nerezové oceli 316L je zpracováno vysoce precizními CNC stroji, ošetřeno pískovačem a následně i vakuovým povlakováním PVD, což povrchu tlačítka zajišťuje barevnost a odolnost vůči opotřebení. Střední část tlačítka pak díky speciálnímu procesu barvení ladí s barevným schématem hodinek, což doplňuje jejich design, nechává vyniknout detaily a dotváří tak celkový dojem. 10 sportovních režimů, vodotěsné až do 5 ATM, funkce plavání: Hodinky Amazfit Bip S jsou voděodolné až do 50 metrů. Můžete je nosit při plavání a současně také sbírat zajímavá data, jako např. frekvenci záběrů, počet záběrů, index SWOLF, zaplavané bazény atd.Kromě toho hodinky podporují také 10 sportovních režimů, které vám poskytnou různé zajímavé údaje: počet zaplavaných bazénů, rychlost, srdeční tep, připomenutí vzdálenosti a, co je nejdůležitější, upozornění na nadměrný srdeční tep, díky čemu budete při cvičení v bezpečí. Specifikace: Rozměry – 42 x 35.3 x 11.4 mm Váha – 31 g (s páskem) a 19 g (bez pásku) Materiál těla – polykarbonát Materiál pásku – silikon a TPU šetrný k pokožce Délka pásku – 110 mm (dlouhý), 85 mm (krátký) Šířka pásku – 20 mm Vodotěsnost – 5 ATM Displej – 1.28” transflektivní barevný TFT, rozlišení 176 x 176, Funkce Always-on, barevný gamut 64 RGB Dotykový displej – 2.5D tvrzené sklo Corning Gorilla 3. generace + povrchová úprava proti otiskům prstů Senzory – optický PPG senzor BioTrackerTM, 3osý akcelerační senzor, 3osý geomagnetický senzor Bluetooth – BT5.0/BLE Určování polohy – GPS + GLONASS Baterie – 200 mAh polymerová lithium-iontová baterie (Typická hodnota) Doba nabíjení – zhruba 2.5 hodiny Způsob nabíjení – clip / 2 pinový POGO pin Výdrž baterie – denní režim: 40 dnů, pohotovostní režim: 90 dnů, doba nepřetržitého provozu GPS: 22 hodin Operační systém – Amazfit OS Podporovaná zařízení – Android 5.0 nebo iOS 10.0 a novější Příslušenství – klip, uživatelský manuál Způsob ukládání dat – aplikace Amazfit
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci