Xiaomi Amazfit Verge Grey

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
3 290 Kč
2 719 Kč bez DPH
Kód: ID319981 Prod. číslo: 6970100371550 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Xiaomi Amazfit Verge Grey
Unisexové fitness hodinky s chytrými funkcemi, které vám pomohou udržet si zdravý životní styl a motivaci. Informace na zápěstí Hodinky nabízejí informace o vás, pro vás. Monitorují vám srdeční tep a také ostatní údaje o fyzické aktivitě v až 11 sportovních režimech. Veškeré údaje uvidíte na přehledném 1,3“ AMOLED displeji, který je dobře čitelný za všech podmínek. Vyjádřete svůj styl a náladu jedním z deseti ciferníků. Režimy: venkovní běh vnitřní běh trailový běh chůze eliptický stroj lezení tenis lyžování fotbal cyklistika vnitřní jízda na trenažeru Po propojení se smartphonem si můžete v aplikaci prohlídnout statistiky jednotlivých sportů a motivovat se být lepší a lepší. Senzory Se senzorem srdečního tepu v nové generaci, který měří po celý den váš tep máte dokonalý přehled o tepové frekvenci při různých aktivitách. Hodinky nabízejí i NFC ovšem pouze pro platby přes Alipay. Velmi užitečná je podpora GPS a GLONASS navigačních systému, díky kterým si zobrazíte trasu, po které jste šli nebo běželi. Samozřejmostí je analýza vašeho spánku na druhou stranu neobvyklá a velmi užitečná je funkce, která vás upozorní na pitný režim. Příjemné bonusy Voděodolnost hodinek je zaručena certifikací IP68, takže se s nimi klidně můžete i koupat. Při propojení s telefonem se vám přímo na hodinkách zobrazí upozornění na novou zprávu či příchozí hovor, ten si můžete vyřídit přímo z hodinek, mají totiž integrovaný mikrofon a reproduktor. Lze také dálkové ovládat spoušť fotoaparátu v mobilu, což se hodí pro skupinové fotky. Zařízení pochází z oficiální české distribuce s plnou podporou autorizovaného servisu na dva roky. Menu je od výrobce nastaveno v anglickém jazyce. specifikace: Velikost displeje: 1,3" Rozlišení displeje: 360 x 360 px Typ displeje: AMOLED Dotykový displej: Ano Velikost uložiště (GB): 4 GB Verze Bluetooth: 4.2 Frekvence procesoru (GHz): 1,2 GHz Počet jader procesoru: 2 x Senzory: Kontinuální měření tepu, Měření tepu, Krokoměr, Barometr Kapacita baterie: 390 mAh Reproduktor: Ano Bezdrátová připojení: Bluetooth, NFC, GPS, Glonass, možnost volání Multimediální výbava: Mikrofon Barva: Šedá Materiál: Polykarbonát Materiál řemínku: Silikon Hmotnost (g): 46 g Odolnost: Voděodolnost, Prachotěsnost, IP68 Podporovaný OS: Android, iOS Funkce: Fitness, Ovládání hudby, Budík, Měření spánku
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci