Xiaomi Mi WiFi Repeater PRO

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
379 Kč
298 Kč
246 Kč bez DPH
-21%
Kód: ID352561 EAN: 6934177716492 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Xiaomi Mi WiFi Repeater PRO
Router je sice velký pomocník, nedosáhne však všude. Ke slovu přichází Xiaomi Mi WI-Fi Range Extender PRO, který zesílí signál do oblastí, kam router nedosáhne. Díky němu nebudou ve vaší domácnosti či kanceláři žádná místa bez signálu. Tento přístroj pomáhá s vytvořením rychlé sítě. Pracuje s 802.11n Wi-Fi technologií, čímž zaručuje stabilní pokrytí. Doporučuje se připojení maximálně 24 zařízení. Xiaomi Mi WI-Fi Range Extender PRO nastavíte pomocí aplikace Mi Home a umístíte ho do oblastí, kam potřebujere. Vše ostatní zajistí jeho dvě výkonné antény, které se propojí s vaším stávajícím směrovačem.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci