Xiaomi Mi Wireless Mouse Black

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
412 Kč
341 Kč bez DPH
Kód: ID320393 Prod. číslo: 6970244526922 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Xiaomi Mi Wireless Mouse Black
Cílem výrobce bylo vytvořit designově čistou a velmi jednoduchou bezdrátovou myš, kterou můžete připojit k libovolnému počítači a prostě fungovat. Myška je vyrobena z vysoce odolného plastu a potažena UV povlakem, který je jednak velmi příjemný na omak, jednak dále vylepšuje odolnost vůči nečistotám. Fotoelektrický snímač o citlivosti 1200dpi poskytne velmi přesné snímání na rozličných typech povrchu. Je jedno, zda budete myš používat na kancelářskou práci nebo na hraní her, poradí si s obojím. Obligátní dvojici tlačítek a kolečka (rovněž s prostředním tlačítkem) doplňuje ještě čtvrté tlačítko na boku. To slouží pro návrat zpět při prohlížení internetu (OS Windows). Myš je velmi úsporná, na jednu AA baterii vydrží pracovat až 1 rok. I s ní je myš stále velmi lehká, váží 82g. Myš je bezdrátová a připojuje se skrze dodávaný malý přijímač do USB portu na frekvenci 2,4GHz. Pokud s myší cestujete, můžete přijímač schovat přímo dovnitř. specifikace: Konektivita: Radiový přijímač 2,4GHz do USB portu Rozměry: 98,1 x 56 x 34,4 mm Hmotnost: 82g (vč. baterie) Baterie: 1x AA (součástí dodávky), výdrž až 1 rok Materiál: ABS plast
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci