XONE - Crash Team Racing Nitro - Fueled

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
916 Kč
831 Kč
687 Kč bez DPH
-9%
Kód: ID333796 Prod. číslo: 5030917269646 Výrobce: ACTIVISION
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
XONE - Crash Team Racing Nitro - Fueled
Crash Team Racing Nitro-Fueled je kombinace závodní hry a akční arkády, která vás zavede do známého světa obydleného postavičkami z oblíbených Crash Bandicoot titulů. Příběh hry je jako obvykle velice jednoduchý a točí se okolo snahy Dr. Neo Cortexe porazit Crashe a jeho kamarády v sérii závodně-akčních klání. Tato hra je Remaster Crash Team Racing, který jste mohli kdysi hrát na Playstation 1 a je to vlastně jediný pořádný soupeř hry Mario Kart od Nintenda. Crash Team Racing s podtitulem Nitro-Fueled nabídne kromě režimů pro jednoho hráče také lokální multiplayer až pro 4 hráče na jedné obrazovce, ale také hru pro více hráčů online. Čekají na vás původní herní módy, postavy, power-upy a zbraně. Grafický kabátek je podobný jako remastery v N.Sane Trilogy. Kreslené a veselé závody nabídnou kopec zábavy a to především proti vašim kamarádům.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Activision, Inc. je americký herní vývojář a vydavatel. Společnost byla založena 1. října 1979. Jejím prvním produktem byly kazety do Atari 2600, a nyní je jedním z největších vydavatelů počítačových her na světě.

>> Více informací o výrobci