XONE - Destiny 2 FORSAKEN Legendary Collection

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 656 Kč
1 488 Kč
1 230 Kč bez DPH
-10%
Kód: ID315584 Prod. číslo: 5030917252075 Výrobce: ACTIVISION
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
XONE - Destiny 2 FORSAKEN Legendary Collection
Destiny 2 Forsaken Legendary Collection přináší prozatím veškerý dostupný obsah ke hře Destiny 2, včetně posledního rozšíření Forsaken, ve kterém se vypravíme pomstít smrt našeho dobrého přítele. Prozkoumej Tangled Shore Tanged Shore je nebezpečná síť asteroidů, spojených dohromady. Izolovaná lokace, daleko od Vanguardů a Awoken je ideálním domovem pirátů a psanců, kteří touží po zdejších pokladech. Bojuj proti legii s vlastní legií Destiny 2 nabízí nepřekonatelnou kombinaci filmového vyprávění, sólo dobrodružství a kooperativních herních režimů pro více hráčů. Ty se tak budeš moci vydat čelit smrtící hrozbě s pomocí přátel. Vyber si svou oblíbenou třídu, pořiď si epickou výbavu a vychutnej si vesmírné dobrodružství na maximum.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Activision, Inc. je americký herní vývojář a vydavatel. Společnost byla založena 1. října 1979. Jejím prvním produktem byly kazety do Atari 2600, a nyní je jedním z největších vydavatelů počítačových her na světě.

>> Více informací o výrobci