XONE - Destiny 2 UK

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 182 Kč
1 041 Kč
861 Kč bez DPH
-12%
Kód: ID296265 Prod. číslo: 5030917214059 Výrobce: ACTIVISION
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
XONE - Destiny 2 UK
Poslední bezpečné město lidstva padlo pod náporem invazních jednotek vedeným Ghaulem - velitelem brutální Rudé legie. Obránci města byli zbaveni své moci a přeživší jsou odsouzeni k úniku. Ty se musíš vydat do dosud neprobádaných světů našeho slunečního systému a objevit arzenál zbraní a nových bojových schopností. Ty budou nezbytně potřeba, pokud máš Ghaula a Rudou legii porazit jednou provždy. Tak posbírej hrdiny lidstva, utvořte nepřekonatelný tým a znovu získejte svůj domov. Destiny 2 nabízí nepřekonatelnou kombinaci filmového vyprávění, sólo dobrodružství a kooperativních herních režimů pro více hráčů. Ty se tak budeš moci vydat čelit smrtící hrozbě s pomocí přátel. Vyber si svou oblíbenou třídu, pořiď si epickou výbavu a vychutnej si vesmírné dobrodružství na maximum. Herní obsah: - Dramatický příběh a mise se zapamatovatelnými charaktery. - Nové světy a prostředí k prozkoumání a prožití pořádného dobrodružství. - Aktivity pro všechny typy hráčů - pro ty nové, ale i zkušené veterány. - Kompetitivní PVP s novými mapami a módy. Záruka: 24 měsíců
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Activision, Inc. je americký herní vývojář a vydavatel. Společnost byla založena 1. října 1979. Jejím prvním produktem byly kazety do Atari 2600, a nyní je jedním z největších vydavatelů počítačových her na světě.

>> Více informací o výrobci