XONE - Diablo III: Eternal Collection

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
846 Kč
644 Kč
532 Kč bez DPH
-24%
Kód: ID376335 Prod. číslo: 5030917236440 Výrobce: ACTIVISION
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
XONE - Diablo III: Eternal Collection
Datum vydání: 22.04.2022 The Diablo III: Eternal Collection představuje bezkonkurenční akční RPG zážitek a obsahuje Diablo III, rozšíření Reaper of Souls a třídu Necromancer v jednom definitivním balení. Povstaňte jako jeden z posledních obránců lidstva – Crusader, Barbarian, Witch Doctor, Demon Hunter, Monk, Wizard či Necromancer – a rozvíjejte svou postavu díky ničivým schopnostem a legendární kořisti. Likvidujte legie zla ve všech pěti aktech dějové linky Diablo III nebo prozkoumejte otevřený svět v dobrodružném režimu, kde můžete lovit odměny vypsané na starší zla, která číhají v celé říši smrtelníků. Zúčastněte se sezónních událostí a získejte exkluzivní odměny včetně sad zbrojí, mazlíčků a dalších ďábelsky úžasných bonusů. Bojujte proti démonickým bytostem v Diablo 3 Eternal Collection na XONE a staňte se součástí odkazu, který povstal a porazil znovuzrozené zlo. ETERNAL COLLECTION OBSAHUJE: *Diablo III *Diablo III: Reaper of Souls *Rise of the Necromancer Diablo III Znamení o konci světa přitahují mocné hrdiny z celého Sanctuary, aby povstali a porazili znovuzrozené zlo *5 tříd hrdinů: Barbarian, Wizard, Monk, Witch Doctor a Demon Hunter *Sestupte do hlubin pekla a bojujte po boku nebo v epické kampani o 4 aktech *Hrajte až se 4 přáteli online Diablo III: Reaper of Souls Vyzvěte samotnou smrt, neboť Malthael – anděl smrti – se pokouší využít pekelné síly černého kamene duší. *Představuje třídu hrdiny Crusader *Rozšiřuje příběh do Westmarche a Pandemonia v 5. aktu *Nové způsoby, jak získat kořist a odměny prostřednictvím vypsaných odměn a Riftů v dobrodružném režimu *Představuje dlouhodobé sezónní aktualizace s exkluzivními odměnami, výzvami a hráčskými žebříčky, které se aktualizují každých pár měsíců Rise of the Necromancer Do boje se přidává Necromancer, který ovládá schopnosti krve, kostí a armády nemrtvých *Představuje třídu hrdiny Necromancer *2 dodatečné pozice pro postavy *2 dodatečné záložky pro truhlu s předměty *Kosmetické předměty včetně Wings of the Crypt Guardian, mazlíček Half-formed Golem a prapor, pečeť a vlaječka pro hrdinu Necromancer
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Activision, Inc. je americký herní vývojář a vydavatel. Společnost byla založena 1. října 1979. Jejím prvním produktem byly kazety do Atari 2600, a nyní je jedním z největších vydavatelů počítačových her na světě.

>> Více informací o výrobci