zvuk. systém TRUST GXT638 DigitalGaming Speaker2.1

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  36 měsíců
2 942 Kč
2 431 Kč bez DPH
Kód: ID223795 Prod. číslo: 19755 Výrobce: TRUST
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
zvuk. systém TRUST GXT638 DigitalGaming Speaker2.1
Reprosoustava 2.1 včetně dřevěného subwooferu s vysoce kvalitním digitálním zvukem a hutnými basy. Specifikace produktu * Vysoce kvalitní digitální zvuk s hutnými basy * Digitální vstup pro: Konzole PlayStation 3/4 a Xbox 360/One * Analogový vstup pro: PC, notebook, televizor, smartphone nebo tablet * Snadno přepínejte mezi optickým a analogovým vstupem * Bezdrátové dálkové ovládání hlasitosti, basů a volby vstupu * Inteligentní správa napájení: Uvede se do pohotovostního stavu po určité době nečinnosti Obsah balení: * Subwoofer s připojeným napájecím kabelem * Dva satelitní reproduktory s připojenými kabely * Bezdrátové dálkové ovládání * Digitální kabel (optický S/PDIF) * Analogový kabel 3,5 mm * Návod k použití Systémové požadavky: * Konzole PlayStation 3/4 a Xbox 360/One (s výstupem S/PDIF PCM 2.0) * PC, notebook, televizor, smartphone nebo tablet s audio výstupem 3,5 mm * Připojení do elektrické zásuvky Více na webu výrobce: https://www.trust.com/en/product/19755-gxt-638-tytan-console-speaker-set
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Trust je  a cenově výhodná značka příslušenství pro digitální životní styl, která nabízí širokou škálu produktů v rámci podznaček Trust PC & Laptop, Trust Mobile, Trust Gaming a Trust Smart Home.

>> Více informací o výrobci