BlueTouch

Jsme technologickou společností, která funguje na českém trhu už osmým rokem. Zabýváme se digitálními technologiemi a vývojem elektronických komponentů pro obchodní společnosti. Máme vlastní pobočky v Číně a Hongkongu a dohlížíme tak přímo na místě na kvalitu výroby.

Při našich obchodních cestách do Asie (Čína, Hongkong, J. Korea, Japonsko, ...) nás fascinovala elektromobilita a její výhody pro pohyb ve městě i mimo něj. Proto se této oblasti už téměř tři roky věnujeme. Výsledkem je loňské uvedení elektrokoloběžek BLUETOUCH na český a slovenský trh. Naším cílem je přinášet do Česka nejnovější trendy v elektromobilitě. Portfolio zahrnuje nejlevnější elektrokoloběžky s nízkou hmotností a extrémně snadným složením a rozložením i velmi výkonné elektrokoloběžky, na kterých ujedete až 60 km na jedno nabití a frčíte rychlostí až 50 km/h.

Velký důraz klademe na kvalitu. Pravidelně kontrolujeme proces výroby přímo v továrně. Používáme kvalitní baterie: pro naše "velké" elektrokoloběžky BT350, 500 a 800 používáme renomovaného výrobce baterií, společnost LG. Tyto baterie jsou dimenzované na minimálně 800 jednotlivých nabití. Tím můžeme našim zákazníkům poskytnout až 48 000 ujetých kilometrů s jednou baterií. Máme vlastní servisní středisko a vyškolené techniky. A v nabídce najdete spoustu příslušenství, kterým si můžete vaši elektrokoloběžku vylepšit.