CRUSSIS

Vše začalo v roce 2012, kdy jsme se rozhodli připravit naši první kolekci elektrokol a vstoupit jako nová značka na český trh. Toto se nám podařilo a pod vlastní značkou CRUSSIS jsme poprvé představili naše elektrokola na veletrhu FOR BIKES v březnu 2013. Na podzim 2013 bylo možno zakoupit elektrokola CRUSSIS již ve více jak 100 prodejních místech po celé ČR.

Pro rok 2014 jsme krom nové řady elektrokol, rozšířili nabídku o klasická jízdní kola, především v kategorii MTB a treking. Výrobu jízdních kol nám v tu dobu zajišťovala lanškrounská firma Dandy. Jak známo, Lanškroun je kolébkou vynikajících závodníků v silniční cyklistice, kde mnoho z nich reprezentovalo ČR a dosáhlo nemalých úspěchů. Zde také dochází k propojení a úzké spolupráci CRUSSIS s cyklo odborníky na slovo vzaté, pro které cyklistika je jejich život a svou práci berou nejenom jako zdroj obživy, ale hlavně jako své životní poslání!

V roce 2015 je CRUSSIS, po představení velmi úspěšné modelové řady, již jedním z lídrů na trhu elektrokol v ČR. V dubnu 2015 jsme otevřeli novou vlastní výrobní linku klasických kol, kde se v současné době vyrábí přes 35 modelů jízdních kol CRUSSIS s kapacitou 8.000 kol ročně a s možností navýšení až na 20.000 kol za rok. V červenci 2015 byla spuštěna námi tolik očekávaná vlastní výroba koloběžek CRUSSIS, kde vývoj koloběžek, zejména pak rámového provedení a všech designových detailů (to vše chráněné patentem), zabrala našemu týmu více jak rok. V současnosti jsme schopni vyrobit přes 20.000 koloběžek ročně.

V roce 2016 jsme se stali již plnohodnotným dodavatelem na český trh s nabídkou elektrokol, jízdních kol a koloběžek. Od jara 2016 jsme omezili výrobu jízdních kol a plně se soustředíme na výrobu koloběžek. Náš tým se rozrostl i oddělění pro zahraniční odbyt a do konce roku se nám podařilo vyvézt koloběžky do více jak 8 evropských zemí a dále pak do USA, kde jsme vystavovali naše koloběžky v Las Vegas na největším americkém veletrhu Interbike 2016.

Do sezóny 2017 jsme představili novou řadu elektrokol, kde je kladen velký důraz na moderní designy a rámové geometrie, kterými se elektrokola CRUSSIS liší na trhu od konkurence. V průběhu dubna představíme ucelenou řadu doplňků ke koloběžkám a elektrokolům, jako jsou helmy, sluneční brýle, rukavice, nářadí, světla, zámky, tachometry, brašny, košíky a lahve. Všechny tyto doplňky uvedeme na trh pod vlastní značkou CRUSSIS a vše bude ve vysoké kvalitě a povedených designech. Velmi významné bude také uvedení na trh kompletní řady funkčního sportovního oblečení od ponožek, přes šortky, trička, bundy, až po čepice. Vše opět pod vlastní značkou a v té nejvyšší možné kvalitě, kterou zaručuje výroba přímo v České republice. Usilovně pracujeme na vývoji nových koloběžek, které bychom chtěli představit na podzim 2017, stejně tak jako nová elektrokola pro sezónu 2018. Nechte se překvapit... :-)

V současnosti je možné zakoupit elektrokola a koloběžky na více než 250 prodejních místech po celé České Republice.