OSRAM

Za více než 110 let se stal OSRAM celosvětově lídrem na trhu automobilového osvětlení. Jsme důvěryhodným partnerem předních výrobců automobilů z celého světa. Polovina každoročně vyrobených osobních vozů je vybavena světelnými zdroji OSRAM.

Neustále zdokonalujeme naše produkty. Jako přímý dodavatel výrobcům automobilů průběžně testujeme jejich kvalitu, ke koncovým zákazníkům se tak vždy dostávají vynikající produkty, rok za rokem. OSRAM je globálním hráčem, má své pobočky v mnoha zemích po celém světě, produkty se tak dostanou ke každému zákazníkovi. Centrála sídlí v Mnichově.

V roce 1925 Osram představil světu jednoduché, ale geniální řešení - autožárovku se dvěma vlákny, jedno pro potkávací světlo a druhé pro dálkové světlo. To umožnilo sloučit všechny funkce, které dříve zabíraly mnoho prostoru a vyžadovaly složité mechanické konstrukce, do jediného světelného zdroje. Autožárovka produkovala dva paprsky různých sil a úhlů v jednom reflektoru. Autožárovka BILUX® byla vyvinuta a speciálně zaregistrována u OSRAM.

Výrobci světlometů reagovali rychle a tato technologie se stala typickou ve všech konvenčních vozidlech v 60. a dokonce 70. letech. Je stále k dispozici, i dnes v původní podobě. První generace žárovek OSRAM Bilux® měla patici P45t a výkon 40/45 wattů.

Blízko k zákazníkovi

Produkty OSRAM překračují všechny minimální kvalitativní požadavky EHK. Přísné požadavky výrobců automobilů jsou naším standardem. Usilujeme o uspokojení potřeb našich zákazníků a péči o jejich bezpečnost na silnici. Neustálý vývoj světelných zdrojů vozidel pro ještě lepší osvětlení silnice a pro ještě ostřejší vnímání ostatních účastníků silničního provozu jsou v OSRAM vždy v centru pozornosti.

Na veletrzích a akcích pro automobilové nadšence si mohou lidé z branže i koncoví uživatelé prohlédnout výrobky OSRAM na vlastní oči. Naše inovativní výrobky si můžete osahat na našich stáncích přímo na vzorových vozech nebo motocyklech. Nezáleží na tom, jestli jsou žárovky pro nové vozy, nebo pro vozy, které jsou již v provozu, OSRAM udržuje nejvyšší standardy u všech svých výrobků.

Důvěra prostřednictvím monitorování

OSRAM je dobře známý jako důvěryhodná značka s řadou výrobků s prémiovou kvalitou. Bohužel tato skutečnost upozornila další výrobce a ti zaplavují trh padělky. Imitace produktů OSRAM a obalů nejsou pouze obchodním problémem, ale také bezpečnostním rizikem pro naše zákazníky.

Nejčastěji napodobovanými výrobky jsou xenonové výbojky OSRAM. Abychom zajistili minimalizaci padělaných výrobků, vytvořili jsem program OSRAM „Světlo je důvěra“. Nyní se naši zákazníci mohou sami přesvědčit online, zda si koupili originální xenonovou výbojku OSRAM.

Principiálně udržitelné

Ochrana životního prostředí v OSRAM zasahuje dále než na pouhé dodržování právních předpisů: naše výrobky jsou navrženy s cílem ušetřit přírodní zdroje, zaměřené na úsporu energie a redukci obalového materiálu.

Náš systém managementu životního prostředí, certifikovaný normou ISO 14001, zaručuje konzistentnost a udržitelnost.