Nejlepší světová sluchátka jsou tu!

Společnost STEELSERIES uvedla svoji nejnovější řadu sluchátek ARCTIS PRO.

Arctis Pro kombinuje špičkové vysoce kvalitní zvuk s konstrukcí z leštěné oceli a hliníkové slitiny, která dodává až 40 000 Hz zvuku úžasný realismus a prvotřídní styl. Navrženo s novou verzí DTS: X v2.0 a navrženo s exkluzivním čelenkou Arctis a ušními podušky z materiálu AirWeave. Náhlavní souprava zní stejně úžasně, jaký máte pocit. Sluchátka Arctis Pro jsou vybaveny mikrofonem ClearCast ve studiově kvalitní podobě pro bezkonkurenční jasnost hlasu a rušení šumu pozadí.

Arctis Pro + GameDAC přináší první certifikovaný Hi-Res Audio systém her, který zajišťuje, že slyšíte vysoce kvalitní 96 kHz / 24 bitový zvuk v plném rozlišení v jeho nejčistší podobě, bez odebírání vzorků. Herní audio systém zahrnuje legendární ESS Saber DAC a zesilovač, který zaručuje, že váš zvuk přichází s nepřekonatelnou kvalitou. Navíc Arctis Pro + GameDAC je navržen s luxusními materiály jako je leštěná ocel a hliníková slitina a exkluzivní čelenka Arctis a Airweave výkonné ušní polštářky. Sluchátka Arctis Pro jsou vybaveny mikrofonem ClearCast ve studiově kvalitní podobě pro bezkonkurenční jasnost hlasu a rušení šumu pozadí.

Arctis Pro Wireless je vybaven dvěma bezdrátovými technologiemi s bezdrátovou technologií bez ztráty 2,4 GHz a bezdrátovým přenosem zvuku Bluetooth v kombinaci s ovladačem reproduktorů s kapacitou 40 000 Hz a mikrofonem ClearCast, který jej činí dokonalým herním systémem. Navíc Arctis Pro Wireless je navržen s luxusním materiálem, jako je leštěná ocel a hliníková slitina, a exkluzivní čelenka Arctis a AirWeave výkonné ušní polštářky. Vícevstupový bezdrátový vysílač s obrazovkou OLED a přiloženými výměnnými dobíjecími bateriemi činí herní zvukový systém tak flexibilní, jak je výkonný.