Acer Portable DVD Writer

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
962 Kč
795 Kč bez DPH
Kód: ID379030 Prod. číslo: GP.ODD11.001 Výrobce: ACER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Acer Portable DVD Writer
Acer Portable CD/DVD Writer *Vyrobeno z odolného a ekologického plastu ABS *Nejsou potřeba žádné ovladače, stačí zapojit a začít zapisovat DVD *Podporuje port USB typu A (3.0) a C (3.0) *Funguje s operačními systémy Windows i Mac *Podporuje disky formátu M-DISC Typ disku: DVD-RW Rychlost čtení: CD-ROM: 24X / DVD-ROM: 8X Rychlost zápisu: CD-R: 24X / CD-RW: 16X / DVD-R: 8X / DVD-RW: 6X Cache: 2MB Data Transfer Mode: Ultra DMA 5 PIO mode 4 Read Types: DVD ROM (single layer), DVD ROM (dual layer), DVD+R/DVD-R, DVD+ R DL/DVD-R DL, DVD+RW/DVD-RW, DVD RAM, CD ROM/finalized CD RW, Data/CD-DAE, Video CD, finalized CD RW. Unfinalized CD-R/RW Write Types: CD-R,CD-RW ,DVD-R,DVD-RW
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

ACER Incorporated je mezinárodní firma se sídlem na Tchaj-wanu, založená v roce 1976. Zabývá se výrobou a prodejem notebooků, stolních počítačů, monitorů, tabletů,mobilů, projektorů a příslušenství.

>> Více informací o výrobci