Apple Magic Keyboard - Slovak (MLA22SL/A)

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  12 měsíců
3 003 Kč
2 482 Kč bez DPH
Kód: ID252947 Prod. číslo: MLA22SL/A Výrobce: Apple
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Apple Magic Keyboard - Slovak (MLA22SL/A)
Apple Magic Keyboard spojuje elegantní nový design se zabudovanou dobíjecí baterií a zdokonalenými klávesami. Díky vylepšenému nůžkovému mechanismu pod každou klávesou pro větší stabilitu, optimalizovanému pohybu kláves a nižšímu profilu je psaní na klávesnici Magic Keyboard mimořádně pohodlné a přesné. S Macem se spáruje automaticky, takže se můžete rovnou dát do práce. Baterie má skvělou výdrž – na jedno nabití udrží klávesnici v chodu déle než měsíc. V krabici: Magic Keyboard (SK) USB kabel s konektorem Lightning Rozměry a hmotnost: Výška: 0,41–1,09 cm Šířka: 27,9 cm Hloubka: 11,49 cm Hmotnost: 0,231 kg Obecné Multimediální klávesy Připojení a rozšíření: Bluetooth Port Lightning Bezdrátová rozhraní Požadavky na systém Mac s rozhraním Bluetooth a OS X 10.11 nebo novějším
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Firma Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., byla založena v roce 1976 v Kalifornii, ve městě Cupertino, kde má dodnes svou centrálu. Zakladateli byli Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Gerald Wayne. Apple výrazně pomohl nástupu osobních počítačů v 70. letech 20. století.

>> Více informací o výrobci