ARCTIC P12 PWM PST A-RGB 0dB – 120mm Pressure optimized case fan | PWM controlled speed with PST | A-RGB illumination -

  • Novinka
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
499 Kč
450 Kč
372 Kč bez DPH
-10%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 432 Kč s DPH
  • 5 ks a více 414 Kč s DPH
  • 10 ks a více 396 Kč s DPH
Kód: ID393399 Prod. číslo: ACFAN00254A EAN: 4895213703529 Výrobce: ARCTIC
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
ARCTIC P12 PWM PST A-RGB 0dB – 120mm Pressure optimized case fan | PWM controlled speed with PST | A-RGB illumination -
P12 PWM PST A-RGB Polopasivní 120mm ventilátor s digitálním A-RGB Adresovatelný RGB pro plnou kontrolu barev P12 PWM PST A-RGB má 12 digitálních LED diod A-RGB ve středovém kole ventilátoru. Ty lze ovládat nezávisle na sobě a jsou kompatibilní s běžnými standardy A-RGB předních výrobců základních desek. Ventilátor tak může být plně osvětlen přímo A-RGB konektorem základní desky nebo přes externí ovladač a synchronizován s osvětlením dalšího hardwaru. Režim 0 dB — nulové otáčky Otáčky ventilátoru lze pomocí PWM snížit až do klidu. To umožňuje tichý provoz v IDLE a zároveň zaručuje maximální výkon v případě potřeby. Maximální hladkost, minimální vibrace Provozní hluk nově vyvinutého motoru ARCTIC je sotva znatelný i při nejnižších otáčkách. P12 PWM PST A-RGB má navíc pogumované kontaktní plochy a snižuje tak slyšitelné vibrace na minimum. Optimalizováno pro vysoký statický tlak P12 PWM PST A-RGB pracuje se soustředěným prouděním vzduchu a vysokým statickým tlakem. Ventilátor tak zaručuje extrémně účinné chlazení i při zvýšeném odporu vzduchu a je proto vhodný pro použití na chladičích, radiátorech a filtrech. 200 až 2000 ot./min. Regulováno pomocí PWM PST Díky širokému rozsahu rychlostí a inovativní technologii PWM Sharing Technology (PST) lze rychlost ventilátoru P12 PWM PST A-RGB ovládat synchronně se všemi ostatními ventilátory. To snižuje hluk na minimum a zároveň zaručuje maximální chladicí výkon. Vysoce kvalitní ložisko Díky kombinaci slitina/mazivo vyvinuté v Německu se snižuje tření v ložisku a dosahuje se vyšší účinnosti. Tímto způsobem se vyvíjí méně tepla, vzniká menší hluk ložisek a prodlužuje se životnost ventilátoru. Kvalita, na kterou se můžete spolehnout Abychom zajistili dlouhou životnost našich výrobků, provádíme dlouhodobé testy za různých, někdy velmi nepříznivých podmínek. Tímto způsobem se učíme, jak zlepšit naše produkty pro naše zákazníky. Vynikající výsledky dlouhodobých testů nám navíc dávají jistotu, že naše výrobky jsou vynikající nejen z hlediska kvality, ale také životnosti. Je to jistota, kterou rádi předáme našim zákazníkům, a proto na P12 PWM PST A-RGB dává 6letou záruku výrobce. Všeobecné údaje Rychlost ventilátoru: 200–2000 ot./min PWM řízené (0 ot./min pod 5 % PWM) Proud vzduchu: 48,80 cfm | 82,91 m3/h Statický tlak: 1,85 mmH20 _ Úrověn hluku: 0,3 Sone Provozní okolní teplota: 0-40 °C Rám ventilátoru: Standard Typ ovládání: PWM PST Konektor: 4-pinový konektor + 4-pinová zásuvka Ložisko ventilátoru: Fluidní dynamické ložisko Elektrické charakteristiky Typické napětí: 12 V DC Startovací napětí: 5 V Aktuální | Napětí: 0,11 A | 12 V DC Délka kabelu: 400 mm Specifikace RGB LED diody: 12 LED diod A-RGB Konektor: 3-pinový 5 V-DI-GND konektor Proud/Napětí: 0,4 A | 5 V Kabel: 400 mm kabel s 80 mm sdíleným kabelem, černý Velikost & Hmotnost Délka: 120 mm Šířka: 120 mm Výška: 25 mm Hmotnost: 131 g
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Arctic GmbH, dříve známý jako Arctic Cooling, je výrobcem počítačových chladicích komponent, zejména chladičů procesorů a grafických karet čiventilátorů. Od roku 2010 společnost Arctic rozšířila svoji obchodní činnost tím, že zahájila řadu produktů, které uspokojují další požadavky spotřebitelů, kromě požadavků na hardware chlazení počítače.

>> Více informací o výrobci