Auto Finesse Hide Leather Cleanser 250 ml čistič kůže

  • Novinka
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
239 Kč
198 Kč bez DPH
Kód: ID352525 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Hide Leather Cleanser 250 ml čistič kůže
Auto Finesse Hide Leather Cleanser 250 ml je extra účinný, přesto šetrný čistič kůže a vinylových povrchů v interiéru. Auto Finesse Hide Leather Cleanser je hodnocen jako nejlepším čističem kožených povrchů na trhu! Je založen na bázi glycerinu a speciálně vyvážen tak, aby bezpečně odstranil špínu ze všech tipů kožených povrchů. Hide Leather Cleanser rychle proniká do pórů materiálu, působí na hluboce zakořeněné nečistoty, skvrny a mastnoty. Dokonce odstraní i skvrny způsobené modrými džíny nebo šmouhy od bot. Je zcela bezpečný pro jakékoliv kožené povrchy. Narozdíl od konkurenčních čističů kůže po vyčištění s Hide Leather Cleanser nevysychá. Zůstává přirozeně vláčná a matná. Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Hide patří mezi profesionální produkty určené pro vyspělé detailery. Díky vysoké efektivitě a lehkosti aplikace ale s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel. Postup použití: 1. Jemným rozprachem roztříkněte čistič na kožený povrch 2. Pomocí jemného kartáče krouživými pohyby vyčistěte 3. Jemnou mikrovláknovou utěrkou vytřete do sucha 4. Před vyživením ponechte kůži alespoň 20 minut odpočinout
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci