Auto Finesse Mini Barrel Brush chemicky odolný kartáč na kola

  • Novinka
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
599 Kč
495 Kč bez DPH
Kód: ID352597 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Mini Barrel Brush chemicky odolný kartáč na kola
Auto Finesse Mini Barrel Brush je menší "bratr" již zavedeného kartáče Barrel Brush. Oba tyto typy disponují jemnými štětinami a dlouhým dosahem s odolností vůči průmyslové chemii. Flexibilní kartáč Mini Barrel Brush přichází na řadu, když chcete čistit místa, kam se standardní velikostí prostě nedostanete. Pomocí jemných štětin a dlouhého držadla jednoduše vyčistíte vnitřky kol, prostor za brzdovými třmeny, apod. Jemné štětiny jsou šetrné pro všechny povrchy kol - chrom, lak, ale i povrch pouze leštěný. Hlavním bodem ve vlastnostech tohoto kartáče je skutečná flexibilita. Kartáč jednoduše zohnete a vytvarujete tak, aby nebyl problém vyčistit jakoukoliv část prakticky kdekoliv. Délka celého kartáče 31 cm Průměr kartáče 6.5 cm Délka držadla: 10 cm Hmotnost: 320 g Cena za 1ks
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci