Auto Finesse Rag Top Hood Cleaner 500 ml čistič střech kabrioletů

  • Novinka
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
399 Kč
330 Kč bez DPH
Kód: ID352569 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Rag Top Hood Cleaner 500 ml čistič střech kabrioletů
Auto Finesse Rag Top Hood Cleaner 500 ml je vysoce efektivní čistič střech kabrioletů pro snadné, rychlé a efektivní čištění střech z plátna, tkaniny, mohéru. Luxusní hloubkový čistič, který lze použít na všechny typy tkanin včetně tkanin používaných v interiéru. Tento speciálně vyvinutý čistič proniká do hloubky, bezpečně rozpouští a odstraňuje nečistoty a skvrny od tvrdé vody, ptačího trusu, plísně, mastné svrny a mech. Udržuje střechu kabrioletu v původním fabrickém stavu, navrací původní barvy. Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Rag Top patří mezi profesionální produkty určené pro vyspělé detailery. Díky vysoké efektivitě a lehkosti aplikace ale s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel. Postup při použití: 1) Nejprve střechu opláchněte 2) Naneste Rag Top Hood Protector rozprachem a čištěte povrch pomocí detailingového kartáče krouživými pohyby 3) Po vyčištění vypláchněte střechu proudem vody a vysušte mikrovláknovým ručníkem 4) Po vysušení naneste ochranu Auto Finesse Rag Top Hood Protector Objem: 500 ml
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci