Auto Finesse Revive 250 ml Trim Dressing oživovač plastů

  • Novinka
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
299 Kč
247 Kč bez DPH
Kód: ID352540 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Revive 250 ml Trim Dressing oživovač plastů
Auto Finesse Revive 250 ml Trim Dressing je vysoce moderní ochrana a oživovač plastů a vinylových částí automobilu s hydrofobním efektem. Vybledlé plastové lišty jsou minulostí s použitím Auto Finesse Revive trim dressing. Auto Finesse Revive ztmavne a obnovuje barvu čalounění, plastových a gumových lišt, zanechává jemný saténový povrch, který je suchý na dotek, ale mokrý pohledem. Revive je založen na nejnovější technologii silikon-polymerů, a to s cílem obnovit a chránit povrch. Revive nastavuje nový standard v ošetření plastů. Tyto silikonové polymery chrání plasty před škodlivým UV zářením, vštípí hydrofobní vlastnosti, které pomáhají odrazit nepříznivé povětrnostní vlivy. Po použití Revive působí všechny plasty a gumové lišty zcela novým dojmem, dosahuje zcela odlišných životností a efektů jak konkurenční konvenční přípravky. I právě proto patří mezi zcela nejoblíbenější oživovače plastových částí. Postup při použití: 1) Nejprve plastové části řádně umýjte a odmastěte pomocí APC Auto Finesse Verso 2) Ponechte řádně vyschnout 3) Mikrovláknovou utěrkou nebo mikrovláknovým aplikátorem naneste na povrch a ponechte 20 minut uzrát 4) Nadměrné množství přípravku setřete čistou stranou utěrky 5) Jsou li plastové části již výrazně vybledlé, doporučujeme aplikaci Revive zopakovat po 60 minutách Poznámka: Životnost Auto Finesse Revive se může výrazně lišit na základě typu plastu. Zatímco na tvrdých plastech, jako má BMW, Audi, Volkswagen apod. dosahuje hravě životnosti až 6 měsíců, může na měkkých plastech již poznamenaných stářím vydržet pouze po dobu 4-6 týdnů. V případě opakované aplikace se ale plastové části vyživí a životnost se i u měkkých plastů výrazně prodlužuje. Životnost také výrazně ovlivňuje způsob aplikace a přípravy. Objem: 250 ml
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci