Auto Finesse Revolution Wheel Soap 500 ml autošampon na ALU kola

  • Novinka
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
339 Kč
280 Kč bez DPH
Kód: ID352570 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Revolution Wheel Soap 500 ml autošampon na ALU kola
Auto Finesse Revolution Wheel Soap 500 ml je hloubkový čistič kol s přiživujícími vlastnostmi pro nanesené sealanty či vosky. Pokročilý Revolution Wheel Soap je navržen tak, aby odstranil brzdový prach a silniční špínu a zároveň byl jemný k lakovaným, leštěným, eloxovaným a dalším speciálně povrchově úpraveným kolům. Pomáhá udržovat životnost sealantů a vosků (například Mint Rims). Stejně jako veškerá Auto Finesse autokosmetika, Revolution Wheel Soap je formulován tak, aby vyhovoval potřebám profesionálních detailerů. Může ale být použit s velkým úspěchem i naprostým začátečníkem. Postup při použití: 1) Přidejte 2 - 3 víčka do detailingového kbelíku čerstvě natočené studené nebo teplé vody 2) Naneste na povrch kol štětcem 3) Důkladně myjte dokud se nevytvoří pěna 4) Ponechte působit na povrchu kol 5) Po 5 minutách po aplikaci opláchněte proudem vody a osušte Upozornění: Neaplikujte Auto Finesse Revolution v případě rozpálených kol, nebo v připadě, kdy je okolní teplota nižší, jak 0°C. Objem: 500 ml
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci