Auto Finesse Vision Glass Polish 500 ml leštěnka na okna

  • Novinka
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
399 Kč
330 Kč bez DPH
Kód: ID352580 Prod. číslo: 784672119764 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Vision Glass Polish 500 ml leštěnka na okna
Auto Finesse Vision Glass Polish 500 ml je pokročilá leštěnka s čistícími přísadami na okna a chrom. Pokročilá leštěnka pro odstranění odolných skvrn ze skla. Je perfektní pro přípravu oken před aplikací tekutých stěračů či keramických ochran. Postup při použití: 1) Aplikujte dvě kapky velikosti hrášku na mikrovláknový aplikátor nebo mikrovláknovou utěrku a rovnoměrně rozneste na okno krouživými pohyby. 2) Mikrovláknovým ručníkem pak lehce vyleštíte okna a chrom do vysokého lesku. Vision je nejvíce efektivní s použitím orbitální leštičky. 1) V takovémto případě naneste leštěnku na měkký kotouč a leštěte otáčkami v rozmezí 1200-1800 ot/min. 2) Následně setřete mikrovláknovou utěrkou. Při použití se vyhněte plastům a gumovým částem vozu! Náš TIP: Díky svým tvrdým, ale jemným abrazivům je Auto Finesse Vision skvělým přípravkem pro leštění a čištění oxidace a nečistot z chromových lišt, chromových kol a koncovek výfuku. Objem: 500 ml
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci