Baseus Golden Contactor Pro car charger, USB + USB-C, QC4.0+, PD, SCP, 40W (gray)

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
299 Kč
247 Kč bez DPH
Kód: ID368176 Prod. číslo: 1BA2384 EAN: 6953156201958 Výrobce: Baseus
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Baseus Golden Contactor Pro car charger, USB + USB-C, QC4.0+, PD, SCP, 40W (gray)
Nabíječka do auta od Baseus podporuje 4 protokoly rychlého nabíjení. Qualcomm Quick Charge 4.0 nabije vaše zařízení čtyřikrát rychleji než standardní nabíječka. Zpětná kompatibilita Quick Charge 3.0, 2.0, AFC, MTK zaručuje nejrychlejší možnost nabíjení. Možnost Quick Charge 4.0 je k dispozici na portu Type-C.

Mezi telefony kompatibilní s QC patří Xiaomi 10/9. Díky protokolu Huawei Fast Charge se vaše zařízení nabíjí rychleji a při nabíjení se příliš nezahřívá. Mezi kompatibilní telefony patří například Huawei Mate 30 nebo Honor Magic 2. Stejně jako Huawei má i Samsung svůj vlastní protokol rychlého nabíjení. Díky adaptivnímu nabíjení Samsung se váš telefon bude nabíjet mnohem rychleji než běžnou nabíječkou. Technologie od společnosti Samsung bude nabíjet modely jako S20, S9 atd. Power Delivery je vysokonapěťový nabíjecí standard, který rychle a bezpečně nabije vaše zařízení. Nabíječka podporuje verzi 20W a 18W. Power Delivery je kompatibilní například s iPhone 12. Nezapomeňte zkontrolovat, zda vaše zařízení podporuje zmíněné standardy rychlého nabíjení a zda máte správný kabel.

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Baseus je známá společností specializující se na výrobu elektronických doplňků a příslušenství pro mobilní telefony, tablety, notebooky a další elektronické zařízení. Baseus byla založena v Číně a rychle se stala populární značkou díky svým inovativním a kvalitním produktem.

>> Více informací o výrobci